FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică și MM Stoica au urmărit la treabă un atacant cu procentaj de 100% în Liga 1: "Mă bucur dacă sunt interesați de mine"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 20:13

Nicolae Dică și Mihai Stoica au fost la Voluntari pentru a urmări meciul dintre echipa locală și Gaz Metan, scor 1-1. Printre cei evidențiați s-a numărat atacantul portughez al medieșenilor Carlos Fortes (23 de ani), care a marcat golul Gazului.

"E un start bun, dar asta nu înseamnă nimic dacă nu voi continua să marchez. A fost greu, pentru că a trebuit să alergăm foarte mult. Până la urmă cele două echipe au arătat destul de bine și cred că e un rezultat echitabil. Am găsit condiții bune la echipă. Am văzut că toate meciurile sunt transmise la televizor, ceea ce e foarte important pentru jucători.

Nu mă gândesc foarte mult la un transfer, eu sunt cu capul aici. Important pentru mine e să lucrez foarte mult. Ar fi interesant să ajung la o altă formație, mai ales că Steaua e o echipă importantă din România. Mă bucur dacă cei de acolo sunt interesați de mine, dar nu mă gândesc la asta acum. Sunt concentrat pe ce se întâmplă aici. Am văzut meciul dintre Steaua și Dinamo. Au fost cam multe goluri :) A fost un meci interesant, frumos. A fost ca un Benfica - Porto", a declarat Fortes la TV Telekom Sport.

"Carlos Fortes a avut o evoluție bună azi, dar nu pot spune după două meciuri că ar putea ajunge la Steaua. Să-l mai lăsăm puțin, că e prea devreme"
Daniel Oprița, antrenor FC Voluntari

2 goluri
în două meciuri a marcat Fortes de când a venit la Gaz Metan

...despre meciul din etapa viitoare cu Dinamo: "Îl știu pe Salomao de la Dinamo. Vom încerca să câștigăm cu ei. Dinamo e un club important. Eu sper să înscriu"

Citește și:  Eroul Gazului are o poveste emoționantă: "Provin dintr-o familie săracă! Nu cheltui niciodată banii pe prostii" » Cum a ajuns în România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
427951077389201
Mihai Tanase  •  31 Iulie 2018, 10:09

Mediasul are cinci jucatori buni de Steaua :Fortes , Fofana , Fernandes , Caiado si Olaru . Curios daca va lua pe careva dintre ei .Fortes ca varf si Fofana la inchidere ar fi titulari cert .Unde mai pui ca au 23si 20 de ani si fizic super .

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  31 Iulie 2018, 00:09
Postat de Danut Ognean pe 30 Iulie 2018, 21:55

sa-i spuna cineva lui fortes ca steaua e in liga a patra iar echipa din liga unu a lu gigi e o clona!fortza dinamo!fortza cfr!condoleante fcsb-eilor

Iti multumim pentru felicitarile adresate Stelei pentru calificarea in Europa League ! Si da, asa este, ne pare rau pentru locul de play-out ocupat de Dinamo , cat si pentru ratarea calificarii CFR-ului... Malmo a fost o nuca prea tare :))))

bisisica.
bisisica.  •  30 Iulie 2018, 23:02
Postat de ares123 pe 30 Iulie 2018, 22:34

Penibil...infantil...jenant...chestii necunoscute dinamovistilor. Mai aveti putin si va credeti regii Europei, dupa un egal.

Regii *** vrei sa spui

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close