FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică știe cine va fi următorul produs de export de la FCSB: „Eu de-asta nu am contat pe el”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 22:07

Nicolae Dică e de părere că Andrei Vlad (20 de ani) poate fi următorul produs de export al celor de la FCSB.

  • Andrei Vlad a fost titular în meciul dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-0. Tănărul portar a fost unul dintre cei mai buni jucători ai bucureștenilor. 

„Avantajul lui Andrei Vlad e că și anul viitor va fi sub vârstă, eligibil U21. Într-adevăr, FCSB are mai multe variante, mai sunt și Man, Coman, Moruțan, Oaidă.

Sunt jucători buni, cu multe jocuri în Liga 1. Dar să ai un portar sub 21 de ani ca el, care poate crește și să fie vândut pe bani mulți, e important. Eu asta văd, că are un potențial mare”, a afirmat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

Întrebat de ce nu l-a folosit mai mult în mandatul avut pe banca FCSB, Dică a dat vina pe lipsa de experiență a portarului.

„Sezonul trecut aveam nevoie de un jucător cu experiență. Când l-am băgat, a greșit, atât în campionat, cât și în Europa. Acum, începând campionatul cu el titular, capătă încredere. L-am băgat la un meci cu Dinamo, apoi cu CFR. A avut doar meciuri tari”, a explicat Dică.

„Chiar vorbisem ca Andrei Vlad să meargă împrumut la U Cluj. Nu știu de ce a căzut. Asta era în mintea mea, să aibă jocuri și să capete încredere”Nicolae Dică

Vezi și: 

FCSB // Nicolae Dică și Andrei Vochin, schimb tăios de replici în direct la TV » „La Steaua poți fi doar secund!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
433366400808613
Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 23:39

Azi mai sper ceva...dar mi e rușine să o spun...fie,să merg în Italia cu echipa Lui Mirel Rădoi, cu România , e super să ți cânte imnul, în calitate de maseor,. Dacă aude nea Stoichita, mă știe de la Galați.. sau poate Andrei Vochin sau Hagi, nu vă cer nimic Oameni buni, deja am primit destul...Amin.

433366400808613
Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 23:25

Data trecută în 2009 am lăsat un cv la FRF, si noroc cu Belodedici, om sincer si direct, el m a recomandat, la 33 ani mergeam în Israel cu echipa antrenorului Vasii, aveam atunci varsta lui Iisus Hristos, si....poate am vreun dar nu stiu...

433366400808613
Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 23:18

Există profeți privesc la National Geografic o zeiță, urmaș a lui Buddha, oare pe aici pe la noi...există așa ceva?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează