FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - CFR CLUJ 0-2

Nicolae Dică: "Titlul e în mîinile noastre!"

Nicolae Dica, Dica, CFR Cluj
Nicolae Dica, Dica, CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Nicolae Dică a povestit cum Mandorlini şi-a motivat elevii pentru a învinge la Iaşi

- Nicolae, cam tîrziu aţi reuşit să spargeţi gheaţa.
- Ar fi fost nedrept să nu învingem. Am făcut un joc foarte bun, iar victoria, chiar dacă a fost obţinută pe final, este pe deplin meritată. Dacă reuşeam să înscriem mai devreme, aveam un meci mai uşor.

- A pus Steaua presiune pe voi cu victoria de la Bistriţa?
- Într-adevăr e presiune în plus pentru noi cînd Steaua cîştigă, însă totul e în mîinile noastre. Ne-a zis şi Mister înaintea jocului să nu ne gîndim că am fost egalaţi la puncte miercuri şi că adversarele sînt acolo, în spatele nostru. Ne-a zis că totul depinde de noi de acum înainte. Titlul e în mîinile noastre.

- Urmează jocurile cu Rapid, Dinamo şi Timişoara.
- E o perioadă dificilă, însă trebuie să cîştigăm tot! E o luptă încinsă pentru titlu, cu patru-cinci echipe favorite, însă ne dorim să rămînem pe prima poziţie şi după ultima etapă şi să sărbătorim la Iaşi cucerirea eventului.

"Nu ne gîndim la contracandidate. Sperăm să învingem Rapidul şi să rămînem pînă la final pe primul loc"
Cristi Bud, atacant CFR Cluj

"Am ratat exasperant! Deşi nu mă aşteptam, Steaua e principala contracandidată, ne suflă-n ceafă!"

Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

"Mă bucur pentru Nei că a profitat de şansa pe care i-am acordat-o. Forţa noastră constă în valoarea unui lot numeros".
Andrea Mandorlini

"Paszkany n-are onoare!"
Marijana Kovacevici, vraciul din Belgrad care îi trata de două zile la Cluj pe Yssouf Kone, Emil Dică, De Zerbi şi Culio, a renunţat fiindcă n-a fost plătită. "Paszkany nu are onoare, noi i-am ajutat enorm, au fost momente cînd Clujul n-ar fi avut 11 jucători de cîmp valizi dacă nu era Marijana. Acceptăm multe, dar nu să fim bătaia lor de joc", spune impresarul Zvonko Milojkovici, intermediar între cele două părţi. Tot el spune despre Kone că va lipsi trei săptămîni, ceea ce înseamnă că ar rata meciurile cu Rapid, Dinamo şi Timişoara. (Valentin Şchiopu)

Robocop Badea
Vali Badea a intrat ieri pe teren cu o mulţime de bandaje pe el. Pe lîngă benzile kinesio de culoare neagră la care apelează tot mai mulţi fotbalişti din Liga I, atacantul ieşenilor mai avea o bandă înfăşurată în jurul genunchiului stîng şi un plasture mare pe coapsa dreaptă. Badea n-a uitat nici de încheieturile mîinilor pe care le-a avut acoperite. Vîrful a intrat şi în vizorul fanilor. "Vrem să batem cu unu' bandajat din cap pînă-n picioare?!" s-a auzit din tribună.

- Marius Stan, preşedintele lui Oţelul, şi "secundul" Ioan Balaur i-au spionat pe ieşeni pe care îi întîlnesc în Copou peste două etape. (Ovidiu Minea)
- Vlad Bujor, unul dintre principalii ai ieşenilor, nu a luat loc nici pe bancă, premieră în acest sezon. Atacantul a fost adus chiar de la CFR Cluj şi se află în coproprietate cu ardelenii. (Ovidiu Minea)
- Galeria gazdelor a protestat cu o serie de bannere faţă de evoluţiile slabe ale favoriţilor: "Atitudinea voastră ne alimentează ura, luptaţi şi cîştigaţi pentru noi!". (Ionuţ Petrişor)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Aprilie 2010, 02:25

Nicolae Dica pe unde mai joaca acum? Ca am vazut acum ceva vreme un meci al cfr....iar el nu a fost nici rezerva. A ajuns si el un fel de trica...joaca numai prin interviuri...pe teren nu prea. Eu ii doresc lui Dica sa fie titular meci de meci, in felul asta....cfr o sa joace cu o viteza in minus...chiar cu frana de mana trasa.

 •  09 Aprilie 2010, 11:41

ce a facut dica pt steaua nu va face nimeni la cfr cluj. Oricat de mult l-ati blama pe dica, este jucatorul cel mai titrat, cu o vasta experienta fotbalistica. Performantele clujului acumulate de-a lungul istoriei sunt infime in comparatie cu cele ale lui dica.

 •  09 Aprilie 2010, 10:46

acum ca nu mai e al vostru Dica nu mai este bun a??? Fara pasele lui dica si viziunea de joc a lui Peralta clujul nu prea ar mai inscrie.. asa ca las-o moarta, mergi si plangi linistit ca dica e la noi acum!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează