FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Nicolae Dică a răbufnit după despărțirea de Voluntari: „La o săptămână s-au schimbat total lucrurile”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 18:13 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 20:36

Voluntari l-a concediat pe Nicolae Dică după doar o lună de la numirea în funcția de antrenor principal.

Șapte meciuri. Atât a rezistat Nicolae Dică pe banca lui FC Voluntari. După 3 remize și 4 eșecuri, responsabilii clubului i-au arătat ușa și ulterior l-au numit în locul său pe ex-petrolistul Florin Pârvu.

Elias Charalambous mai primește și vești bune » Un jucător polivalent revine la FCSB
FCSB
Elias Charalambous mai primește și vești bune » Un jucător polivalent revine la FCSB

Miercuri, când succesorul său a fost prezentat de ilfoveni, Dică a vorbit în premieră despre scurta sa experiență ca antrenor al grupării de lângă București. Și nu s-a putut abține de la a trimite mai multe săgeți în direcția conducătorilor clubului, pe care îi acuză că nu și-au repectat cuvântul dat.

Nicolae Dică: „Parcă am riscat prea mult că m-am dus acum la Voluntari”

„Îmi reproşez că m-am dus, că am crezut în ceea ce am vorbit, discuţiile pe care le-am avut după jocuri. După meciul cu Steaua (n.r. - FCSB), conducerea mi-a dat de înţeles că vom continua până în vară, la o săptămână s-au schimbat total lucrurile”, a dezvăluit „Dicanio” la Orange Sport.

Fostul jucător al celor de la FCSB și-a pus inclusiv problema dacă a făcut bine că a acceptat jobul în plin sezon: „M-am gândit dacă am făcut bine că m-am dus pe parcursul campionatului, când n-am avut o pregătire cu echipa, dar eşti chemat când un club are nevoie de tine, când sunt momente dificile. Dar parcă am riscat prea mult acum, că m-am dus la Voluntari”.

Nicolae Dică e la a doua experiență nereușită în acest sezon

Tehnicianul piteștean crede totuși că echipa se poate salva de la retrogradare. „Voluntari, care e pe locul 15, este la trei puncte de salvare şi de baraj. Dacă reuşește să lege două, trei victorii în play-out, sunt sigur că se va salva” este convingerea lui Dică.

El a mai avut o experiență nereușită în 2023 - 2024, la FCU Craiova. Pe banca echipei lui Adrian Mititelu a rezistat chiar mai puțin decât la Voluntari, doar 5 partide.

VIDEO. EURO GSP » Narcis Drejan îi imită pe Dică și pe Gigi Becali

Mai puteți citi:

Conducerea Rapidului a făcut adresă la LPF după ce a aflat de suspendarea primită azi în urma incidentelor de la derby-ul cu FCSB » Ce solicită giuleștenii

Ion Țiriac, în studioul GSP, anunță decizia despre implicarea la Dinamo: „Mâine le dau banii! Dar asta mă interesează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
superdaniel72
superdaniel72  •  13 Martie 2024, 19:43

Citi antrenori merg in plin sezon? Multi... Pirvu va face multe bune in contradictie cu acest ***, numit-dute, dute dica...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează