FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ion Țiriac, în studioul GSP, anunță decizia despre implicarea la Dinamo: „Mâine le dau banii! Dar asta mă interesează”

Ion Țiriac în studioul GSP +22   FOTO
Ion Țiriac în studioul GSP

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 13:06 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 15:49

Numele lui Ion Țiriac (84 de ani) a fost vehiculat frecvent în ultima perioadă pentru o posibilă implicare la Dinamo. Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune ce va fi difuzată integral în această seară, de la ora 20:00, fostul mare tenismen a vorbit deschis despre o posibilă investiție în echipa „câinilor”.

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia despre o posibilă preluare a clubului din Ștefan cel Mare, Ion Țiriac a răspuns evaziv, la început: „Nu sunt domnul Șucu, nu mă pricep la fotbal! Dacă ar fi de băgat bani într-o echipă de fotbal și dacă aș avea în spate un om care a fost acolo, ca Hagi, ca Lucescu, ca ăștia, da...”.

Ion Țiriac despre Dinamo: „Dau banii imediat, dar cu o singură condiție”

Apoi a continuat și a declarat: „Eventual să stau în tribună, să nu mă cunoască nimeni. Să mă bucur sau să plâng cu echipa. Dar nu este cazul! Este prea complicat. Ultrașii de-o parte, chibiții de altă parte, pasionații de altă parte. Eu sunt doar pasionat de fotbal”.

Ioanițoaia a continuat să-l preseze pe omul de afaceri: „Când dați banii la Dinamo?”. Țiriac a replicat: „Cu plăcere, dar ce să facă cu ei? Pentru ce să bag bani la Dinamo?”.

Și a dezvăluit în premieră planul pentru care e dispus să vină cu bani pentru echipa din Ștefan cel Mare:

Dacă Dinamo îmi face o școală de copii, cu o mie de copii la școală și-mi arată unde se antrenează, mâine dau banii! Asta mă interesează. Copii, copii, copii, copii. Să aibă ce n-am avut eu!”.

I-am spus lui Mircea că le fac și un stadion la Otopeni, fiindcă am destul teren. Dar doar dacă unul ca Mircea Lucescu e Papa și ia zece de-ai lui, cum și-a luat Nadia de la gimnastică. Doar că la noi, personal tehnic nu prea mai există.

Ion Țiriac, fost mare jucător de tenis

Ionuț Negoiță i-a luat în râs pe Țiriac și Mircea Lucescu

Într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Negoiță a abordat mai multe subiecte în vogă de la Dinamo, de la situația sportivă a grupării până la stângăciile actualei conduceri și zvonurile care s-au rostogolit în ultimele săptămâni pe holurile clubului.

Nu-i văd! Nu e o treabă ușoară la Dinamo. La vorbe ne pricepem mulți, ca să mai povestim sau mai știu eu ce. Dar ca să ne asumăm lucruri... Am văzut asta la foarte puțini. Văd mulți dinamoviști sau așa-ziși dinamoviști care comentează tot timpul, dar niciodată n-au pus un leu la Dinamo, ba din contră, au fost pe luate și au pretenții de la alții. Cei doi pe care i-ați amintit mai devreme, care de mai multe ori au luat Dinamo la nivel declarativ, dar în rest n-ar pune un leu la club! Doar să ne jucăm cu vorbele... O putem face ușor
Ionuț Negoiță pentru GSP

Citește și:

EXCLUSIV Ion Țiriac, la prima apariție după ce Halep a scăpat de suspendare: „O singură greșeală a făcut Simona!” + „Au scăldat-o, au dres-o! Ei sunt vinovații”

Ionuț Negoiță îi ridiculizează pe Ion Țiriac și Mircea Lucescu: „Vor Dinamo, dar nu pun un ban la club!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
rocky3
rocky3  •  15 Martie 2024, 17:44
Postat de istet10 pe 14 Martie 2024, 20:32

Fratioare, mai intai sa stapanesti termeni utilizati. Parerea ta , dupa ce ai aratat ca esti "inteligent" de dai in gropi, e clar ca nu e de luat in seama. Limitat esti daca asociezi notiunea de public cu bugetarul, taxele si ce ai mai spus. Spre exemplu, magazinul sau carciuma este un loc public chiar daca e proprietate privata. Clubul dinamo nu este o entitate deschisa publicului . Chiar denumirea de club indica asta. Dar sa lasam, ca iti va plesni capul...

Hahahahaha!

VardyParty
VardyParty  •  14 Martie 2024, 21:34
Postat de istet10 pe 14 Martie 2024, 19:08

De parca are importanta ce spui...

Nu are, pentru ca tu nu ai.

VardyParty
VardyParty  •  14 Martie 2024, 21:33
Postat de istet10 pe 14 Martie 2024, 19:07

Cateva insule. Asta te preocupa pe tine? Tare ... mai esti.

Bine, rămâne cum am stability.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează