FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Nimeni nu a mai observat asta » Două detalii care ar sta în spatele căderii Rapidului, scoase în evidență de specialist

Rapid// foto: Cristi Preda, GSP
Rapid// foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 10:18 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 12:43

Nicolae Grigore, selecționerul României U16 și fost mijlocaș important la Rapid, a identificat două momente care ar fi putut duce la criza echipei din Giulești din acest moment.

Rapid are 5 meciuri la rând în Liga 1 fără victorie, nu a mai câștigat de pe 5 noiembrie, de la 2-1 cu FCSB. Iar Nicolae Grigore crede că picajul ar fi plecat de la niște declarații date de liderii echipei, Cristi Săpunaru și Horațiu Moldovan.

Mandorlini tremură » Varga a răbufnit: „Nu îmi vine să cred. E complicată situația”
CFR CLUJ
Mandorlini tremură » Varga a răbufnit: „Nu îmi vine să cred. E complicată situația”

Fundașul central a declarat, la deschiderea magazinului Rapidului din Gara de Nord, că „dacă nu va fi nevoie de mine la Rapid, voi juca în altă parte. Nu mă las de fotbal. Nu mă retrag nici dacă vom câştiga titlul în acest sezon”.

Al doilea moment remarcat de Grigore e declarația lui Horațiu Moldovan după Rapid - U Cluj 2-3, când portarul a spus: „Mai avem 5 meciuri și e foarte important să terminăm cu bine acest an. 

După avem pauză și mă pot gândi la ce se întâmplă pe viitor. Nu știu ce se va întâmpla, gândul mi-e doar la Rapid”.

VIDEO. Nicolae Grigore: „Mi-au trecut prin față două momente înainte de căderea Rapidului”

„Nu voiam să o spun, dar o fac. Mi-au trecut prin față două momente înainte de căderea Rapidului. Primul, când s-a făcut la Gara de Nord deschiderea unui magazin, Săpunaru a avut o declarație în care spus ceva de genul că poate fi ultimul sezon la Rapid, nu i-au prelungit contractul. Că poate nu o să mai continue la Rapid. 

Mi-a atras atenția pentru că e o chestie care poate să bulverseze. La o jumătate de oră m-au sunat prieteni rapidiști. «Pleacă Săpunaru? Ce se întâmplă?». 

La câteva zile, a fost o declarație a lui Moldovan: «Mai am 4 meciuri aici, apoi vom vedea». Mi s-au părut niște lucruri care ar fi putut să ducă la o situație negativă. 

Nu știu dacă sunt frământări sau niște poziții individuale. Dai senzația că ai avut niște mesaje personale de transmis în spațiul public și deviezi puțin de la încrederea care era la Rapid. 

Orice scânteie poate aprinde focul. Oricum vii pe un fond în care toți vor să te bată, sunt lucruri care pot să ardă tot. E o chestie pe care am simțit-o eu. Pentru mine a fost ceva de genul că acele lucruri pot duce către ceva nepotrivit pentru Rapid”, a declarat Nicolea Grigore, la GSP Live.

VIDEO Nicolae Grigore, fost jucător al Rapidului, a comentat situația din Giulești: „Sunt explicații”

Citește și:

Criticat tot mai des de Gigi Becali, Compagno e dorit în Italia » Concurează cu Pușcaș pentru transfer
FCSB
Criticat tot mai des de Gigi Becali, Compagno e dorit în Italia » Concurează cu Pușcaș pentru transfer
Cristian Daminuță și-ar fi dat soția afară din casă, înainte de sărbători! Cine a intervenit în mariajul lor
RELAȚIE
Cristian Daminuță și-ar fi dat soția afară din casă, înainte de sărbători! Cine a intervenit în mariajul lor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
paul101089
paul101089  •  19 Decembrie 2023, 13:09

Cu tot respectul pentru Grig, care a fost un bun jucator de lot la Rapid, ce il recomanda pentru titulatura de specialist? Daca ajungem sa facem stiri din niste opinii argumentate pe rastalmacirea unor declaratii, cred ca a venit momentul sa puneti lacatul si pe site, asa cum ati facut-o cu ziarul. Puteti sa va continuati "activitatea" retrasi la o terasa, la tara, cu toti specialistii in politica si fotbal.

cirus11
cirus11  •  19 Decembrie 2023, 12:40

Au stricat fengshuiul din club, am inteles... asta e problema, nu ca joaca de mai bine de o luna fara atacant.

unurtr
unurtr  •  19 Decembrie 2023, 12:35

Parcă nu pleca Ștucan? Era o declarație pe facebook a lui că se duce la alt proiect început de un fost redactor șef de la concurență... S-a răzgândit?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează