FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Nicolae Manea: "Am plătit tot, sîntem pe 0 cu datoriile. Aşteptăm decizia"

Nicolae Manea
Nicolae Manea

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 10:23

Nicolae Manea, antrenorul Gloriei Bistriţa, aşteaptă cu sufletul la gură decizia de astăzi cu privire la retrogradarea formaţiei sale şi spune că ar fi păcat ca trupa ardeleană să fie exclusă din primul eşalon.

"Noi aveam o datorie de 7 miliarde către stat, dar am plătit 3 dintre ele. Pentru Comisia de Licenţiere nu a contat asta. Am vîndut 3 jucători şi cu banii obţinuţi am plătit şi restul datoriei. Momentan sîntem cu datoriile pe 0. Nu vreau să mă leg de celelate formaţii, dar sînt cluburi care au milioane de dat şi nu au plătit nimic, dar tot au primit licenţă.

Dacă vom fi retrogradaţi trebuie să schimbăm total programul de pregătire. N-avem un buget extraordinar de mare, dar ne-am descurcat chiar şi aşa. Aşteptăm decizia, pentru că mulţi fotbalişti cu care tratăm nu vor să joace în liga a doua.

Bistriţa, Dinamo şi Steaua sînt singurele echipe care n-au retrogrdat din primul eşalon şi ar fi păcat să fim trimişi în liga a doua, mai ales că venim după un sezon greu, în care fiercare meci l-am tratat ca pe o finală. Nu am văzut un om mai dărîmat decît Jean Pădureanu, care e foarte afectat de situaţia de faţă", a spus Nicolae Manea la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ockilaaa
ockilaaa  •  20 Iunie 2011, 13:59

poi le-ati platit acum cand ati vazut ca nu merge fara ...

 •  20 Iunie 2011, 12:55

Daca Lordul lu' Peste il vindea iarna trecuta pe Moraes Stelei azi n-avea probleme.

bogdaniulian
bogdaniulian  •  20 Iunie 2011, 12:15

inimile noastre sangereaza de mila lui nea tata jean, blatistul sef, omul bun la toate, oricand gata sa te serveasca cu puncte sau sa joace la rupere impotriva celor care trebuie opriti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close