FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA - PARAGUAY 0-2

Nicolae Manea propune soluţia relansării naţionalei: restricţii pentru jucătorii străini!

Nicolae Manea
Nicolae Manea

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 19:40

Fost tehnician al Rapidului, Nicolae Manea crede că soluţia revirimentului Ligii 1 ar fi impunerea unor restricţii pentru fotbaliştii străini care vin în România. El propune o regulă care să permită doar prezenţa a doi sau trei străini de echipă într-un meci de campionat.

"După 1-0 nu m-am mai uitat la meciul Paraguay. Am ajuns foarte rau. Atîţia ani de zile am avut o generaţie deosebită, am reuşit să stăm în primele 10 naţionale ale lumii, dar uşor, uşor ne-am dus la vale. Se face o mare greşeală cu aducerea străinilor în Liga 1, pentru că asta ne slăbeşte naţionala.

Ar trebui să fie limitat numărul de străini permişi în Liga 1, să fie maxim 2 sau 3. Eu la Rapid am avut pe bancă numai străini la un moment dat, iar ăsta nu e spiritul Rapidului. Patronii din fotbalul românesc au impresia că se pricep, dar nu se pricep deloc", a spus Nicolae Manea la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ligax
ligax  •  13 Iunie 2011, 00:09

Altul care scoate "perle" pe banda rulanta...

haxor
haxor  •  12 Iunie 2011, 20:25

propun sa inchideti manelotecile in Romania, amendate "bésinilé" romanilor ajunsi si pitipoancele obligate sa se pr0stitueze numai ptr statul roma si in afara granitelor tarii ptr a umple visteria tarii la impozite,...si poate, poate atunci fotbalistii romani au capul la fotbal si nu la alte chestii! ;-))))))

vladutzzz89
vladutzzz89  •  12 Iunie 2011, 20:01

corect!!!!!! m-am saturat sa vad pseudofotbalisti straini! tin minte si acum meciul din supercupa dintre rapid-dinamo (sper ca era supercupa) cand rapidul avea in atac pe niste anonimi: d. niculae-bratu. Eu nu auzisem de ei pana atunci. si ce au facut. prefer sa vad un raphael stanescu jucand la dinamo decat un bakaj sau alt expirat. Rapidul si Steaua au ajuns unde au ajuns in europa cu jucatori romani!!! ROMANI! strainii nu stiu ce inseamna steaua, rapid, dinamo, craiova, timisoara etc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează