LIGA 1  ·  TRANSFER

Nicolas Gorobsov i-ar spune „DA” lui Dinamo, dar există un impediment

Nicolas Gorobsov în duel cu Florentin Matei
Nicolas Gorobsov în duel cu Florentin Matei

Miercuri, 22 Mai

Nicolas Gorobsov, dorit de Rednic la Dinamo, anunță că vrea să plece de la Concordia Chiajna după ce echipa a retrogradat matematic în Liga a 2-a. Înfrângerea cu Dunărea, 0-2, e rezultatul care îngroapă definitiv formația ilfoveană. 

„Nu e ușoară situația asta. De azi s-a terminat. E păcat! Ăsta este fotbalul, din păcate nu am putut salva această echipă. Nu știu care e cauza, s-au adunat multe probleme care au dus la retrogradare. 

Mai am un an de contract cu Chiajna. Nu știu ce voi face de la anul. Să vorbesc cu clubul, mi-aș dori o soluție mai bună decât să joc în Liga a 2-a, voi vedea. 

E o plăcere faptul că Mircea Rednic m-a căutat și că sunt dorit de un antrenor de asemenea calibru. Sunt deschis la discuții, dar să rezolv înainte contractul meu cu Chiajna”, a zis Gorobsov la Look Sport. 

VEZI ȘI:

Dinamo are în vizor 5 fotbaliști din campionatul intern » Rondon, Aurelio, Caiado, Marc și Gorobsov, pe lista de achiziții a lui Rednic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!A fost dat dispărut în urmă cu 10 ani! Șocant unde a fost găsit acum

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:30 Tenis, ATP

Turneul din Hamburg

Digi 2, Digi 4
13:15 Ciclism

Turul Franței

Eurosport
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Jurmala

Digi 2
17:00 Tenis, WTA

Turneul din Palermo

Digi 3, Digi 2
21:00 Fotbal, UCL

CFR Cluj - Maccabi

Digi 1, Look
Program TV complet

Liga 1