FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA CAMPIONILOR / STEAUA - ARSENAL, AZI, ORA 21:45, PRO TV / STIREA 23

Nicolita: "Sa nu le dam nici o sansa"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2007 00:00

Cel mai bun de pe teren in ultimul meci al Stelei, 1-0 cu FC Vaslui. Cel mai bun stelist in topul notelor gsp in acest sezon, cu o medie de 6,80. Numele lui e Banel Nicolita si de evolutia lui diseara  se leaga sperantele suporterilor Stelei in privinta unui rezultat bun.

- Banel, cum trebuie pregatit un meci cu Arsenal pentru a scoate maximum din el?
- Pornind de la premisa ca e un joc nu greu, ci foarte greu. Nici n-ar putea fi altfel atunci cind dai piept cu liderul campionatului Angliei, cu echipa care a fost in finala Ligii Campionilor in 2006 si cu niste jucatori fantastici.

- In aceste conditii, ce sanse sint?
- Ne dorim sa scoatem un rezultat bun mai ales pentru suporterii nostri, care isi doresc sa aiba satisfactii si in Liga Campionilor, dupa ce am reusit anul trecut sa ajungem pina in semifinalele Cupei UEFA. Va trebui sa jucam nu la capacitate maxima, ci sa dam 200 la suta din cit putem. Trebuie sa nu le dam nici o sansa celor de la Arsenal, sa alergam mai mult ca ei, sa fim primii la minge, sa fim inteligenti si sa nu renuntam nici o secunda la lupta.

- Crezi ca tunarii vor veni nemotivati la Bucuresti?
- Dimpotriva, avind in vedere ca Arsenal vine dupa victoria cu Sevilla, va fi mult mai motivata sa ia cele 3 puncte ca sa incheie socotelile cit mai repede in grupa, insa noi speram sa-i incurcam planurile. Pina la urma, am facut o figura frumoasa in Liga Campionilor anul trecut si acum trebuie sa mergem pe aceeasi linie.

- Ce astepti din partea publicului?
- Sper ca suporterii sa fie alaturi de noi din minutul 1 si pina in ultimul al prelungirilor, iar la final noi sa le facem o bucurie imensa acestor oameni, care merita respectul nostru. Numai daca imi amintesc cum au stat 25.000 de oameni in plin viscol in tribuna la meciul cu Villarreal si atunci merita sa jucam pentru ei.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează