FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - UTA 1-1

Nicolo Napoli, mesaj frontal pentru Mititelu, după semieșecul cu UTA: „Să înțeleagă!”

Nicolo Napoli, antrenorul FCU Craiova // foto: Imago Images
Nicolo Napoli, antrenorul FCU Craiova // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 18:45 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 19:09

Nicolo Napoli (60 de ani), antrenorul de la FCU Craiova, i-a cerut patronului Adrian Mititelu un atacant la finalul meciului cu UTA, încheiat la egalitate, 1-1.

FCU Craiova a remizat în primul meci oficial din acest an, 1-1 acasă cu UTA, după ce deschisese scorul din minutul 22, prin William Baeten.

Pe parcurs, UTA a reintrat în joc și a egalat, iar Napoli a descris rezultatul final drept „unul corect”. Totodată, antrenorul italian i-a cerut patronului Adrian Mititelu să transfere un atacant.

Rapid - Kastamonu 28-22. Desprindere spre final în Polivalentă + Calcule complicate la calificarea directă în „sferturi”
Rapid - Kastamonu 28-22
Rapid - Kastamonu 28-22. Desprindere spre final în Polivalentă + Calcule complicate la calificarea directă în „sferturi”

Nicolo Napoli, după FCU Craiova - UTA: „Patronul să înțeleagă că avem nevoie de un vârf”

„Am făcut o primă repriză foarte bună, am fost în avantaj, am avut ocazii pentru 2-0, dar repriza a doua nu a fost bună. Egalul e un rezultat corect, ei au făcut mult presing în repriza a doua, au avut ocazii.

Un punct e bun astăzi, ne pregătim pentru meciul cu Sepsi, care va fi foarte dificil.

Sper ca patronul să înțeleagă că avem nevoie de un vârf care să facă treabă bună”, a precizat Napoli la DigiSport.

Nicolo Napoli a început meciul cu Aurelian Chițu pe poziția de atacant și introdus pe parcursul reprizei secunde pe George Ganea. 

FCU mai are doi atacanți în lot, nigerianul Ibrahim Jibril și moldoveanul Vladislav Blănuță, dar aceștia nu sunt pe placul lui Napoli. Italianul nu a apelat la ei nici măcar în meciurile în care se afla în căutare urgentă de gol, cum a fost și în această seară. 

Nu e treaba mea (n.r. - dacă Bauza va pleca), nu mă interesează. Vorbiți cu patronul. Este un fotbalist bun, vedem ce se va întâmpla.

- Nicolo Napoli, FCU Craiova

Am încercat să ținem de minge, însă nu prea ne-a ieșit. Am jucat multe mingi lungi, am încercat să câștigăm pe mingea a doua, dar am fost cam lenți. Sper să ne revenim la meciul următor.

Știam că UTA este o echipă agresivă, care nu renunță, dar asta este. Astăzi doar egal, sperăm să ne revenim.

Eu cred că vom arăta mult mai bine de la meciul următor, sper să câștigăm.

- Dragoș Albu, FCU Craiova

Mai multe știri din Liga 1: 

FCU Craiova - UTA Arad, fără VAR! Ce probleme au fost la stadion + Explicațiile FRF: „Ar fi existat riscuri mari de supraîncărcare electrică”

Încă un antrenor din Liga 1 a intrat în atenția lui Burchel: „Pare să devină un studiu de caz. Voi cerceta situația. Nu știu în ce calitate a mers în Antalya”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1948
1948  •  23 Ianuarie 2023, 09:54

Nicolo va fi demis inaintea finalului returului. Omul stie ca are numai ciurucuri in echipa, d aia cere jucatori. Din pacate asta e, un haos de nedescris.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  22 Ianuarie 2023, 19:55

Napoli are dreptate. Se vede clar ca nu are schimb in atac, a jucat cu Ganea pentru care, singura lui legatura cu fotbalul, este echipamentul.

tivireli
tivireli  •  22 Ianuarie 2023, 19:55

Mincinosule! Chiar asa de pervertit esti??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează