FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - STEAUA 1 - 2

Nicolo Napoli: "Rezultatul nu e just"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat la finalul meciului cu Steaua că echipa sa merita un rezultat de egalitate.

"Sînt mulţumit de cum au jucat băieţii mei. Nu meritam să pierdem, rezutatul este injust. Steaua ne-a dominat în prima repriză, dar fără să îşi creeze ocazii clare. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar băieţii mi-au spus că a fost ofsaid la primul gol şi nu a fost corner la cel de-al doilea. Publicul a fost extraordinar, dar a exagerat atunci cînd a aruncat cu obiecte în teren. În repriza a doua am echilibrat jocul şi cred că egalul era meritat pentru noi", a spus italianul.

Universitatea Craiova a fost învinsă de Steaua, acasă, cu scorul de 2-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
 •  27 Aprilie 2008, 07:55

pacat.craiova nu merita un astfel de arbitraj.steaua nu merita sa castige campionatul.cel mai disputat campionat?eventual la butoane!

 •  27 Aprilie 2008, 02:00

"mitica" jegosule estii un penal ... habar n`aii de fotball bahh oligofrenule ... mai invatza sa vb si totii restu` de penali bucuresteni sau ce mai suntetii scarbe penale mi-e sila de cersetori si fomisti ca voi .. maii invatzatzi fotbal de la OLTENI scarbelor nu ca steaua=oaia capiata care stie sa castige cu arbitri ca penalu` ala de arbitra .. un singur cuvant CRAIOVA si OLTENII sunt PESTE VOI noi OLTENII se pare ca avem ceva cizelare fatza de voi analfabetzi maii invatati fotbal BA

 •  27 Aprilie 2008, 00:53

daca DUMNEZEU este stelist m-am hotarit ,imi schimb religia! nu poate fi adevarat ca D-zeu apara hotii , acopera blaturile si suporta incapabilii!!!!!!!!!nu sint nici pro nici contra STEAUA , dar nu pot intelege niste handicapati mintal care se bucura de 'minarii' doar pentru a fi campioni!!!! a spus-o clar un oarecine ,daca steaua ajunge campioana la mai putin de 3 puncte diferenta , e mai putin decit varza !!!!!!!!!!! tre puncte cadou de la federatie si trei meciuri cadou de la arbitri! e mult

Vezi toate comentariile (31)
Comentează