FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Niculescu: "Putem termina în primele 5, ar fi păcat să nu jucăm în Europa pe Cluj Arena"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2012 18:49

Claudiu Niculescu, atacantul lui U Cluj, a vorbit despre aşteptările sale pentru returul din acest an.

"Sper că după o pregătire bună în iarnă vom începe bine acest retur. Jucătorii care au venit sînt de mare valoare şi, cu siguranţă, ne vor ajuta foarte mult. Avem speranţe că putem face un retur de excepţie şi putem termina în primele 5.

Am mare încredere în colegii mei. Au fost ceva probleme la finalul turului, dar am trecut peste ele. Rezultatele mai slabe din finalul anului au trecut. Noi trebuie să facem totul acum să ne îndeplinim obiectivele. Ar fi păcat să nu jucăm în Europa pe acest stadion", a spus Claudiu Niculescu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
cucu2011
cucu2011  •  12 Ianuarie 2012, 22:44

Niculescu vrea multe dar ca sa reuseasca trebuie ca Badea sa-i antreneze SERIOS pe cei de la"U". Daca nu renunta la jocul static, la jocul fara pressing si nu ataca colectiv cand intra in posesia mingii n-o sa-si atinga tinta de-a juca in "Europa" pe Cluj Arena. Trebuie sa invete din jocul practicat de Pandurii in tur.Cu jocul aratat in tur n-ai ce cauta in"Europa"-te faci de ras.

woober
woober  •  12 Ianuarie 2012, 19:25

Ciuma Fotbalului Romanesc

uclujnapoca
uclujnapoca  •  12 Ianuarie 2012, 11:15
Postat de alpin pe 11 Ianuarie 2012, 19:32

Pai, Clujul e in Europa. Deci si stadionul Consiliului Judetean Cluj e in Europa!! Ati jucat pana acul in Europa si nu stiati?!? Puteti juca mai departe in Europa, dar sa platiti chiria!!! Ca orice homeless...

MAI TRAIESTI MA JEGOOSULE? BAIATULE TI-AM SPUS EU, AI NEVOIE DE O ECHIPA DE MEDICI ("D'AIA DE CAP")... EEEESTI BOLNAV BA CUFURISTULE

Vezi toate comentariile (5)
Comentează