FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0

Concluziile lui Bancu după prima victorie a Craiovei în noul sezon: „Va fi un an dificil”

Nicușor Bancu
Foto:Imago +12   FOTO
Nicușor Bancu Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 08:21 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 09:35

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în prima etapă a sezonului 2021/2022 din Liga 1. Golul a fost marcat de Andrei Ivan, în minutul 55. La finalul partidei, căpitanul Nicușor Bancu a vorbit despre șansele la titlu și următorul meci al Craiovei, cel cu KF Laci în Conference League.

Toate detaliile despre CS Universitatea-FC Argeș, AICI!

Vezi AICI programul primei etape din Liga 1!

Revenit după o accidentare se 2 luni, căpitanul Craiovei Nicușor Bancu a tras concluziile despre meci și ce va urma pentru formația lui Ouzounidis. 

Acesta speră ca în următorul meci, cel din cupele europene să spele rușinea sezonului trecut când Universitatea a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi.

„Suntem bucuroși că am câștigat, ne reglăm motoarele. Mă bucur că am revenit după două luni. Va fi un an dificil, toate echipele au jucători buni. Nu se mai dau câte 2-3 goluri. Noi trebuie să ne apărăm bine, însă. 

Deocamdată nu pot să zic cine se va lupta pentru titlu, dar e clar că noi 3, FCSB, Universitatea Craiova și CFR, suntem favorite. Trebuie să ne luăm revanșa în Europa, suntem favoriți. Trebuie să tratăm cum trebuie meciul de joi. Avem un lot mai mare decât anul trecut”, a spus Nicușor Bancu.

CS Universitatea Craiova debutează în Conference League

Joi, de la ora 19:00, CS Universitatea Craiova joacă prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League, în deplasare, împotriva albanezilor de la Laci.

„Bineînțeles că va fi greu în Europa. Ați văzut ce a pățit CFR. E dificil. În primul rând trebuie să ne recuperăm. Jucătorii nu sunt atât de proaspeți. Am urmărit adversarul, nu e rău deloc. Le place să iasă la joc, trebuie să fim vigilenți”, a comentat Ouzounidis.

Cadre din meciul CSU Craiova-FC Argeș

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/fcargestv
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+8 FOTO

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1!

Ilie Dumitrescu, despre mutarea care a adus victoria Craiovei cu FC Argeș +ironii la adresa arbitrului Mladinovici » „Băiatul ăsta nu se uită?”

Prepeliță, după înfrângerea de pe „Oblemenco”: „Arbitrii ne-au «ciupit»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează