Comentarii (15)
doritor
doritor  •  30 Septembrie 2022, 14:43

In sfarsit se face o „reabilitare” de care n-avea nevoie Bancu. De cand joaca la nationala de la meciul cu Danemarca si pana la ultimul meci nu s-a luat nici un gol din centrari de pe partea lui. Centrari de gol a dat 9-10 incepand chiar de la debut, a dat 2 goluri (unul de 3pcte),a scos un 11m ratat ,dar nu de el. E adevarat are vina la golul finlandezilor dar respingerea lui a venit dupa depasirea pe dreapta RO a doi romani,intrarea in careu a unui finlandez care a dat prea usor pe langa Nedelcearu, s-au mai schimbat vreo 2 pase intre finlandeazi si abia apoi s-a sutat gol fara blocaj din partea jucatorilor nostri.

DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  30 Septembrie 2022, 11:55

Indexul Instat este o " inovatie"...discutabila. 1. depinde la ce meciuri il faci, la ce meciuri il iei in considerare. Apropos despre Bancu, atat la Nationala , cit si la Craiova s-au luat prea multe goluri...plecate de pe partea lui, unde fie nu putea opri centrarea, fie era driblat de adversar care marca sau pasa decisiv. 2. este necontrolabil de catre utilizator ( iei ce ti se da...mu poti verifica), din punct de vedere al producerii lui. Chiar si media este discutabila, ca ubai ii ceri unui fundas intr-un meci cu CFR Cluj, si alta la un meci..cu UTA. Nu mai spun ca interesul impresarilor si al cluburilor,...ca jucatorul lor se bie bine evaluat ( pentru vanzare) face ca sa se suspicioneze chestii neconforme cu realitate. 3. La acelasi Index...nu poti pune constatarea de egalitate intre doi jucatori, unul ddin Germania sau Spania, altul din ...Romania,..e clar asta ...Si atunci ?. 4. Ce cred eu despre Bancu : ca fundas are lacune la deposedari, nu are gabaritul necesar, e slab la jocul pe sus, des e prins..ramas in spatele mingii, dupa avansari . Dar are o tehnica buna a pasei si a centrarii, deci joaca bine...cind are mingea la picior. Numai ca...fundasul trebuie...mai intai, sa deposedeze,.. sa respinga, apoi sa atace. Deci un jucator bun, pentru Romania, dar strict ca fundas sub altii " de aceiasi meserie"( Rat, Camora , Radunovici), asemanator, ca stil, ca Ganea, fundasul stanga..( Viitorul). Un jucator " bun de Romania- fotbal intern) , da

DanKnx
DanKnx  •  30 Septembrie 2022, 09:25

Felicitari pentru articol si pentru aprecierile la adresa lui Bancu.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  30 Septembrie 2022, 09:03

Ar merita incercata varianta cu Vatajelu si Bancu pe flancul stang, intr-un sistem 4-4-2.

paolo11
paolo11  •  30 Septembrie 2022, 05:58

Bancu ar da cel mai bun randament pe banca de rezerve. Ca fundaș este varza, îl fac toți avioane.

elefterie
elefterie  •  30 Septembrie 2022, 00:50

Băi omule bun, nu l-ai văzut pe Bancu cât de ușor, cât de mult și cât de elegant aleargă, ce joc inteligent (demarcări și combinații), și ce finalizări are? El "i-a făcut mari" pe Mitriță, Mihăilă, Ivan, și faptul că nu a plecat afară -or fi ceva explicații- nu ar trebui să te împiedice să privești mai atent jocul lui... Că are atât de multe pase într-un joc este rezultatul faptului că Naționala iese din apărare și dezvoltă majoritatea atacurilor pe partea inepuizabilului Bancu. De ce? Pentru că (el) e fotbalist, și nu marfă contrafăcută...

nealiniatul
nealiniatul  •  29 Septembrie 2022, 23:56

Mai oameni buni, Bancu a ajuns la 30 de ani si nu a avut nici o oferta seroasa de transfer de afara. De ce oare? Probabil ca are mai multe lipsuri decit calitati. Fotbalul se joaca 11 pe 11 si nu poti sa mai pui inca doi fundasi sa acopere gaurile lasate de el in aparare. Daca este fundas, sa isi faca bine treaba de fundas si apoi pe cea de fanion stinga. Omul are probleme majore de pozitionare. Este adevarat ca alearga mult si ajuta atacul, dar asta merge in campionatul nostru de doi lei. La Nationala si in campionatele puternice sunt fotbalisti foarte buni care iau avantaj de pozitionarea aiurea a lui Bancu asta.

elefterie
elefterie  •  29 Septembrie 2022, 23:40

GSP susține că Bancu "a degajat un balon tocmai în piciorul lui Pukki, care a deschis scorul." FALS! De fapt, din alt articol GSP: "Bancu a respins din prima, eronat, la Valakari, care l-a angajat pe Pukki. Din „căciula” careului mare, atacantul lui Norwich l-a executat pe Ionuț Radu cu un trasor apăsat, la colțul lung.". Adică finlandezii și-au pasat în fața careului și a fundașilor noștri centrali, iar șutul l-a prins pe Radu pe linia porții, cu reacție întârziată. Pe Bancu este ușor (chiar în trend) să-l critice oricine în presa noastră, dar a-l lăuda echivalează pentru jurnaliștii noștri cu "a fluiera în biserică"... Din fericire, mai există pe lumea asta și InStatul, Sofascore și Whoscored - toate îi dau căpitanului Craiovei aprecierea pe care NU o poate găsi niciodată în presa bucureșteană.

istet10
istet10  •  29 Septembrie 2022, 21:28

Bancu are nevoie de un fundas stanga.

caravela..
caravela..  •  29 Septembrie 2022, 20:58

ciuidat articol, sfideaza bunul simt chiar daca incearca sa repare critici absurde, cica impresia generala. Tocm,ai aici este marea problema, impresia generala este ca doar Bancu joaca fotbal la nationala, asta e adevarul trist. Mi-a placut si Nita dar uite ca a dispartut din schema. Buca parea singurul fundas central sigur si are si el probleme. Mihaila dadea sperante dar se accidenzeaza cam usor. Alibec si Markovici pare singurele varfuri talentate dar ambii au kilograme in plus. Ivan si R. Marin macar se zbat, dar parca prea putin se vad. Stanciu, Mitrita, Maxim, Ianis Hagi, Cicaldau au momente cand par fotbalisti bunicei apoi dispar din joc. Ratiu macar incearca dar inca e departe. In rest nu mai e nimic deocamdata. Poate doar cateva sperante gen Luis Munteanu, Sceciu, H. Moldovan. Cu fondul asta de fotrbalisti numai antrenor la nationala sa nu fi.

  • 1
  • 2
Comentează