FOTBAL  »  Superliga  »  FCU - CSU CRAIOVA

Jucătorii CSU Craiova rămân cumpătați și după victorie: „Nu ne-am exteriorizat, dar bucuria este imensă”

Jucătorii CSU Craiova, după victoria cu FCU // foto: Cristi Preda - GSP +23   FOTO
Jucătorii CSU Craiova, după victoria cu FCU // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 23:25 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 00:10

Nicușor Bancu (29 de ani), căpitanul celor de la CSU Craiova, a avut un discurs cumpătat la finalul derby-ului Craiovei, câștigat de echipa sa cu 2-0

„Ne bucurăm că am reușit să ne facem jocul, am și marcat, suntem fericiți că am adus cele 3 puncte acasă. În jocul nostru nu s-a simțit presiunea, a fost înainte de meci, dar când intri pe teren presiunea dispare. Am jucat bine, am pasat, ceea ce ne-a cerut Mister și ne-a adus victoria. Ne-am făcut treaba pe teren, asta este important, nu cu ce echipament am jucat”, a spus Bancu. 

Nicușor Bancu, după victoria cu FCU Craiova: „Nu ne-am exteriorizat, dar bucuria este imensă”

Fundașul stânga al celor de la CSU, convocat la echipa națională pentru meciurile din octombrie, nu a fost afectat de atmosfera din tribune. 

„Tot timpul îmi doresc să fie stadioanele pline, chiar dacă alți suporteri ne huiduie, ne înjură. Sper să nu se închidă stadioanele, avem nevoie de suporteri pentru a ne simți fotbaliști. Bucuria după victorie este una normală. Ne-am bucurat pe teren, urmează și în vestiar. A fost intensitatea prea mare înainte, după meci nu ne-am exteriorizat foarte tare, dar bucuria este imensă”, a adăugat el, la DigiSport.  

Mă bucur foarte mult că am adus cele 3 puncte, asta este important, nu că am înscris eu. Am întâlnit o echipă bună, cu un joc defensiv bun. Am avut puține emoții, dar au fost constructive. Mă bucur foarte mult că am intrat și am înscris. Mister mi-a spus să-mi fac treaba, are mereu încredere în mine, mă încurajează. Mi-a spus să nu am emoții, să fac ce știu eu mai bine. Am simțit să mă bucur cu suporterii.

- Ștefan Baiaram, CSU Craiova 

FOTO. Imagini tari din derby-ul Craiovei

FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
+19 FOTO

Citește mai multe știri despre FCU - CSU Craiova: 

Așa s-a „rupt” derby-ul Craiovei! Roșu direct, după un gest de neînțeles

Atmosferă IRESPIRABILĂ la derby-ul Craiovelor: meciul a fost întrerupt din cauza materialelor pirotehnice

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  04 Octombrie 2021, 07:46

Cine a adus mortaciunile astea la FCU? Daca a fost cu acceptul lui Mutu, atunci trebuie dati toti afara. Mutu primul. Nici nu stie, nici nu poate, isi bate joc de banii lui Mititelu. Dar si Mititelu asta ... Auzi sa dai unui teren numele Mihai Ostrovski! Doamne cata prostie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close