FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicușor Dan a răspuns sec atacurilor lui Gigi Becali, după ce Primăria a câștigat procesul cu FCSB: „Plătește!”

Nicușor Dan. Sursa foto: Facebook
Nicușor Dan. Sursa foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 16:07 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 16:19

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a oferit un răspuns oficial vizavi de procesul câștigat de Primăria București cu FCSB. Gigi Becali a reacționat dur astăzi, după ce GSP a scris că echipa lui trebuie să achite mai mult de un milion de lei Primăriei Generale, din cauză că nu a plătit chiria pentru 15 meciuri disputate pe Arena Națională.

Becali solicită ca actuala datorie care face obiectul procesului pierdut cu Primăria să fie stinsă în baza unui acord verbal pe care l-a făcut în 2017 cu fina lui și primarul din acel moment al Capitalei, Gabriela Firea, când Gigi a contribuit cu bani pentru a fi înlocuit gazonul de pe Arena Națională. 

„O să punem câte 200.000 de euro eu și Primăria ca să schimbăm terenul. Suma cu care contribuie FCSB va fi scăzută ulterior din chiria pe care ar trebui s-o achităm", spunea atunci patronul FCSB. 

În replică, primarul Nicușor Dan nu recunoaște respectivul acord Becali - Firea. Edilul spune că o astfel de înțelegere, dacă a existat, nu a fost însoțită de un document juridic care să o ateste, astfel că îi transmite public lui Becali să-și plătească datoriile integral. 

Gigi Becali se ia de Nicușor Dan, după ce FCSB a pierdut procesul cu Primăria: „Săracul, el atât poate”
FCSB
Gigi Becali se ia de Nicușor Dan, după ce FCSB a pierdut procesul cu Primăria: „Săracul, el atât poate”

Nicușor Dan a oferit lămuriri vizavi de procesul pierdut de echipa lui Becali cu Primăria Capitalei

„Hotărârea prin care ALPAB, administrație a municipalității bucureștene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naționale a rămas definitivă și va fi executată de ALPAB. 

FCSB pretinde că au existat înțelegeri între municipalitate și FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înțelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administrația se face cu acte și contracte, nu cu vorbe”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Gigi Becali îl atacase astăzi pe Nicușor Dan, după ce a pierdut procesul cu Primăria

„Nu avem, mă, bani datorați! Noi am convenit cu Primăria și am zis «Uite, dăm bani pentru gazon și scădem din chirie». Nu aveau bani de gazon. Și acum nu vor să se mai țină de cuvânt!

Ce să vorbești,mă? Ce să vorbești? El, săracul, Dan... Nici nu vreau să mai fac păcat. Ce să facem? Săracul Dan, el nu știe, săracul. El nu trebuie lăsat acolo! Trebuie să se ducă acolo unde poate el. Ce știe el? El nu poate, mă, săracul. Nu poate. Lumea care l-a pus a greșit. El nu poate. Nu vedeți că nu poate? El nu poate!

O să facem recurs. Nu se face recurs? Facem și vedem ce zice Instanța. Avem dreptul la recurs. Și gata. Vom respecta ce zice Instanța. Dacă judecătorul zice să plătim, vom plăti. Ce să facem? Mai poți face ceva? E drept, nu e drept, dacă judecătorul zice să plătim, noroc și la revedere. Plătim!”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și alte știri din Liga 1:

Continuă pe banca echipei din Liga 1, dar și-a pus șefii în cap: „Condiții ca în Albania? Au salariile și primele la zi”

Două semnale de alarmă trase din interiorul DDB: „S-au adus 2,5 milioane de euro. Am primit un document cu cheltuielile, dar nu sunt mulțumit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  24 Februarie 2022, 12:32

Asa a facut si cu generalii si aia l-au tepuit! E doar ambitia lui sa aratae ca bani face si fara numele Steaua,iar ambitia Csa-ului e sa faca orice pot,atata timp cat nu le da Gigi cata spaga cer!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  24 Februarie 2022, 09:08

Il stiam cu mintea imprastiata. Dar chiar in halul acesta? Sa dai tu bani fara un document citet, lizibil si cuprinzator? Bai JJ, asa faceai tu contracte cu fina Fi-rea? Stadionul era in ograda ei? Il avea mostenire din mosi-stramosi? Hai acum plateste ca nu saracesti tu din 200 000 euroi.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  24 Februarie 2022, 00:52
Postat de Dan Ifteni pe 23 Februarie 2022, 19:30

Fireste...un raspuns tipic fcsbist.De aia , desi tineam cu Steaua cand ea exista, am mare respect acum ptr rapidisti, petrolisti..etc .Ei au gandit altfel ( De la zero dar cu ONOAREA intacta).Dar deja, ptr fcsbisti, vorbim de DIMENSIUNI PARALELE...

Pai aia au avut norocul sa nu aiba un Csa pe cap! Tu nu intelegi,ca nu se poate face nimic cu aia? Generalii aia au furat toata viata din club,vor sa ramana al lor dar sa bage altcineva bani in el,iar ei sa-l lase mistenire,din generatienin generatie! Daca le pasau de clubul de fotbal si de palmarea,faceau ceva,asa,pentru ei conteaza.doar banii,aia 36 mil de-i cer daune,atat! Mai trag niste bani de la buget si baietii aia 20 din peluza canta fericiti...cica aia e Steaua!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează