Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2011 15:10

UPDATE ORA 15.00 // Întrebat telefonic dacă îl va pedepsi pe Nikolici pentru escapada sa, patronul Gigi Becali a răspuns surprinzător, considerînd că atitudinea atacantului este una cît se poate de normala: "E bărbat, e normal ce face. Aş vrea ca şi Mihai Costea să se ducă la bordel" CITEŞTE AICI CONTINUAREA

UPDATE ORA 14.20 // Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a confirmat informaţiile conform cărora Nikolici a fost audiat de Poliţie, dar a negat implicarea acestuia: "Jucătorii stelişti au avut liber după meciul cu CFR Cluj. Nikolici a ieşit într-un bar împreună cu un prieten. Poliţia l-a solicitat ca martor într-un caz în care investigau o reţea de prostiţuţie. Jucătorul a dat o declaraţie în care a spus că nu are nicio legătură cu aşa ceva şi aici s-a încheiat totul", a declarat Răducan pentru Mediafax.
------------------------------------
Egalul obţinut de Steaua pe teren propriu în faţa celor de la CFR Cluj (1-1), nu l-a pus pe gînduri pe atacantul sîrb Stefan Nikolici. Ba mai mult, i-a aprins pofta pentru alte lucruri şi l-a împins să meargă la prostituate. Ghinionul lui a fost că exact în acea seară, apartamentul cu dame de lux urma să fie ţinta unei descinderi a Poliţiei.

Chiar dacă stelistul părăsise apartamentul din Calea Floreasca cu doar cîteva minute înainte de venirea forţelor de ordine, jucătorul a fost urmărit, oprit în trafic şi dus la secţie împreună cu un prieten pentru a da declaraţii în calitate de martor, în jurul orei 6.00, conform RTV.

Mihai Costea are probleme din cauza Cruduţei

Daniela Crudu îi face probleme lui Mihai Costea, certat de finanţatorul Stelei, Gigi Becali, pentru relaţia cu vedeta TV. Latifundiarul din Pipera nu este de acord ca jucătorul venit de la Craiova să piardă nopţile în prezenţa Cruduţei, pe care o consideră o adevărată ispită pentru tînărul fotbalist.

Gardoş a petrecut într-un pub din Bucureşti

Săptămîna trecută, în noaptea de luni spre marţi, stoperul Gardoş a sărbătorit dincolo de miezul nopţii într-un pub din Bucureşti, alături de alţi 6 colegi, deşi a doua zi nu era liber precum coechipierii săi, ci avea programată o şedinţă de recuperare.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”