FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nimeni nu mai înțelege nimic! Pică și planul B pentru noua arenă a lui Dinamo: „Ca să facem stadion, trebuie întâi să construim velodrom”

Așa arată velodromul din parcul Dinamo // FOTO: Raed Krishan
Așa arată velodromul din parcul Dinamo // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 19:58

Situația stadionului Dinamo rămâne în continuare în ceață. Noua arenă nu se poate construi nici pe „Velodrom”, nici pe amplasamentul actualei arene. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al „câinilor”, a vorbit despre situația ingrată în care se află suflarea dinamovistă. 

„Eu sunt sceptic, a trecut atâta timp și nu s-a remediat nicio problemă între părțile implicate în soluționarea cazului. E clar că lucrurile s-au blocat undeva. Am înțeles că trebuie construit un nou velodrom pentru a putea fi dărâmat actualul. 

După părerea mea, noul stadion ar trebui să se construiască pe amplasamentul actualui stadion”, a spus Ionel Dănciulescu, la TV Digi Sport. 

Legenda stelistă Gabi Balint s-a implicat în dialog și l-a tachinat pe Dănciulescu:„E singurul loc în care a mai rămas istoria, chiar mă uitam pe imagini. Puteți să transformați stadionul în muzeu”.

Cicliștii se opun

Există oponenți declarați ai construcției unui stadion pe velodrom. Mai exact cicliștii, care au transmis verbal că nu vor fi de acord cu uriașul șantier lângă bătătura lor. „Am vorbit cu foşti ciclişti care au făcut performanţă la nivel naţional şi internaţional. Ei se antrenează acolo şi vom acţiona imediat ce va exista o hotărâre a Guvernului privind demolarea velodromului şi construcţia noului stadion.

Înainte de a pune la pământ o bază sportivă de patrimoniu, ai obligaţia legală să vii cu un proiect realizat prin care să demonstrezi construcţia altei baze sportive, în cazul nostru un alt velodrom. Nu e vorba de asigurări, trebuie ridicat un alt velodrom şi atunci poate fi demolat cel existent, singurul din ţară”, a explicat recent Adrian Cuculis, avocatul cicliștilor.

Vezi și: STADION DINAMO // VIDEO + FOTO EXCLUSIV Reportaj GSP în ruinele velodromului din „Ștefan cel Mare”: «monument» pentru unii, «relicvă» pentru restul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
508174286261303
Wlm Shkspr  •  17 Martie 2019, 02:21

Evident sa faci un dialog cu gigistii cu freză boldanrasca si mintea cat dopul de la damigeana e o incercare sortită eșecului întotdeauna! ! Anii 70 au fost cei ma frumosi ani pentru Romania din ultimza suta de ani. Că ca tii gigisti de acum nu pot înțelege altceva decât mirosul ca ca re zelor de oaie si fonfleurile caraghioase ale idi o tu lui național! Ei sunt partea întunecată a poporului român!

sala_dalles
sala_dalles  •  17 Martie 2019, 00:58
Postat de 7manuel pe 16 Martie 2019, 14:17

Mimamo nu merita nimic. Fosta echipa a securitatii comuniste a facut de ras fotbalul romanesc in ciuda faptului ca a fost tinuta in frate de comunisti, iar acum de PSD. dinamo, rusinea Romaniei!

Iti miltumesc ! Eu sunt communist si securist. Anii.70' au fost cei mai li istiti si frumosi ani ! Eram toti bine acasa . Nici cu rusii nici cu americanii. Acum suntem 4,5 milioane de dezradacinati

7manuel
7manuel  •  16 Martie 2019, 14:17

Mimamo nu merita nimic. Fosta echipa a securitatii comuniste a facut de ras fotbalul romanesc in ciuda faptului ca a fost tinuta in frate de comunisti, iar acum de PSD. dinamo, rusinea Romaniei!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează