FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

"Niste cirnati"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2007 00:00

Dinamovistii le-au raspuns dur rapidistilor dupa ce acestia i-au acuzat pe "ciini" ca au cucerit incorect titlul. Imediat dupa cistigarea Cupei Romaniei, Razvan Lucescu a atacat Dinamo. " Cupa e o competitie curata, iar campionatul se stie ca se si cumpara!", a zis Razvan, dupa ce cintase in vestiar cu jucatorii: "Cine fura? Dinamo! Cine fura? Steaua!". Ieri, actionarii ros-albilor au raspuns violent. "Prin aceste acuzatii, Razvan Lucescu si-a ascuns neputinta si nepriceperea. A cistigat Cupa printr-o minune, competitie care de altfel nu este chiar asa de valoroasa. Nu inteleg cum de mai poate vorbi despre Dinamo, dupa ce i-am macelarit si in tur, si in retur!", a zis Vasile Turcu.

Apoi a continuat sa vorbeasca si despre abilitatile de tehnician ale lui Lucescu junior: "Razvanel nu e un antrenor titrat, e si el la inceput, n-a demonstrat nimic pina acum, n-a luat nici un titlu. A ajuns in cupele europene printr-o conjunctura. Pacat de el, daca ar fi mai ponderat poate i-ar calca pe urme marelui Mircea Lucescu. La ce bani s-au bagat la Rapid si la ce lot a avut la dispozitie, rezultatele au fost foarte slabe. Razvanel nu se poate compara cu Rednic. Poate doar peste 30 de ani, cind Mircea isi va lua vacanta". Cristi Borcea a tinut sa le transmita si el un mesaj rapidistilor: "Imi pierd vremea vorbind despre Rapid! Pai, dupa ce le-am dat 7-2 in doua partide de campionat, ce sa mai zici?! .

"Rapidul e de locul 4, asa s-a nascut clubul asta, in format 3-4 sau mai jos. Cind a luat titlul a fost o minune, a opta minune a lumii. Pai, ce, se compara un marfar cu un spartan?"
Vasile Turcu

"Euforia te face sa spui lucruri pe care le regreti mai tirziu, mai ales cind sint zise seara tirziu, insotite de sampanie. Comicaria de cuvinte apare si dupa razboi"
Nicolae Badea

"Giulestenii mai au tupeu sa comenteze? Sint prea mici, noi sintem la alt nivel, mult prea ridicat pentru adversara din Grant. Rapid se uita la Dinamo ca la soare!"
Cristi Borcea


"Nu prind podiumul!"
Desi Lucescu a contrat-o de multe ori pe Dinamo, plecarea lui e considerata de Borcea "o mare pierdere pentru Rapid. Razvan e un produs al lui Dinamo si a trait clipe frumoase alaturi de tatal lui la noi. E bine pentru Rapid ca la anul se vor califica primele patru echipe in Cupa UEFA, pentru ca la ce e acum in Giulesti, nu vor termina pe podium!".


Aprecieri
Mircea Rednic a vorbit laudativ despre atacantul Rapidului, Ianis Zicu: "Cine nu si-l doreste pe Zicu? Il apreciez in mod deosebit, este un jucator foarte bun, dar nu am spus niciodata despre el ca e de fotbalist, intrucit eu nu am un astfel de limbaj. Am o educatie si tind sa cred ca am un limbaj elevat".

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează