FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noaptea pierdută în club și vizita la un salon de masaj erotic îl vor costa scump pe Gebhart: ce amendă îl așteaptă

Gebhart a fost adus la Steaua la insistențele lui Reghecampf
Gebhart a fost adus la Steaua la insistențele lui Reghecampf

Articol de - Publicat miercuri, 16 martie 2016 00:00

Numai 100 de minute a strâns Timo Gebhart în tricoul campioanei, în cele 4 meciuri în care a fost folosit de Reghecampf. În afara gazonului însă, mijlocașul neamț e mult mai activ.

Sâmbătă noaptea, el a profitat că nu e în lotul de 18 pentru partida cu Astra, de a doua zi, și și-a făcut de cap într-un club din București până la ora 07:45. De acolo nu s-a dus acasă, ci s-a oprit la un salon de masaj erotic!

Jurgen Knappenberger, fost reprezentant de comunicare al lui Gebhart, i-a luat apărarea acestuia în Bild: "Suntem foarte relaxați în legătură cu situaţia lui! Timo nu a mai jucat fotbal de un an și jumătate. De aceea, antrenorul îi construiește ușor forma, folosindu-l câte puțin".

"Nu îl mai interesează fotbalul"

Helmuth Duckadam are totuși o altă părere despre escapada neamțului. "În momentul în care vrei să ajuți un jucător, în primul rând acesta trebuie să se ajute singur pe el. Dar probabil că omul e rezolvat din punct de vedere financiar și nu-l mai interesează nimic", a spus Duckadam la DolceSport.

Chiar dacă oficialii campioanei l-au apărat în public pe fotbalistul de 26 de ani spunând că "imaginile sunt mai vechi, nu e nimic nou", Gebhart va fi sancționat pecuniar. Surse autorizate susțin că Timo urmează să fie amendat cu 2.000 de euro pentru că a depășit cu mult ora permisă pentru ieșirea în oraș, mai ales că n-ar fi prima oară când face asta.

Tot cu 2.000 de euro a fost amendat și Alexandru Tudorie în luna octombrie a anului trecut după ce-a fost surprins beat în Centrul Vechi al Capitalei.

"Gebhart nu e jucătorul Stelei, n-are niciun fel de legătură. A semnat și el acolo... Să fie sănătos, mai are o lună, două de stat pe aici, apoi pleacă în Germania. Dacă vrea, poate să plece chiar de acum"
Gigi Becali, patron Steaua

5.000 €e salariul lunar al lui Gebhart la Steaua. El are contract până în vară

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
merace
merace  •  19 Martie 2016, 09:19

deci pana la urma e o minciuna. Sau GSP a luat teapa de la cine i-a furnizat "pontul" cu Gebhart la club...

caminero
caminero  •  16 Martie 2016, 17:42
Postat de sange_alb.rosu pe 16 Martie 2016, 11:40

Eu cred ca jiji e gelos ca el nu poate sa mearga la *** pentru ca se face de ras la cat o are de mica.

Altul e motivul ..... Neajiji ar vrea să folosească prezervativ din maţ de ***, aşa cum au făcut moşii şi strămoşii lui ..... dar fetele se opun vehement .. şi Neajiji nu pricepe defel de ce ... :D :D :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

819602521427859
Stancu Florin  •  16 Martie 2016, 15:49

Declaratiile celor doi adevarati fcsb-isti ... Tamas : "Mai bine să fiu eu cu mii şi mii de defecte, decât ca voi... clone perfecte...", a fost comentariul apărătorului în iulie, după ce Steaua l-a dat afară ca urmare a faptului că a lipsit nemotivat de la un antrenament Pintilii : Nici nu mai e Steaua care era, pentru că este FCSB acum!”, a declarat Pintilii pentru Digi Sport. 18 mai 2015, 20:12 Duckadam s-a arătat deranjat de afirmațiile fostului mijlocaș din Ghencea, dându-i replica într-un interviu acordat Prosport. ”Chiar așa a zis? Desigur, el poate spune ce vrea acum, când aparţine de o altă echipă. E problema lui. Ar trebui să analizăm dacă FCSB sau Steaua l-a vândut anul trecut în străinătate! Să nu uităm că Steaua l-a ajutat să ajungă la echipa naţională şi să se transfere la arabi, unde cred că a câştigat bani frumoşi. De multe ori, decât să spui o prostie, mai bine e să taci!”, a spus oficialul fcsb-ului. Care steaua?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează