FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - STEAUA

“Noi batem, CFR nu!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Steliştii cred că în această etapă se va decide campionatul.

Gigi Becali este extrem de op­timist înaintea meciului din Bănie: “Nu cred că Stea­ua va avea probleme, mai ales că Universitatea nu are pentru ce lup­ta. Este un meci fără miză pen­tru ei. Azi se joacă soarta cam­pio­na­tului! În Sîmbăta Mare se va termi­na cam­pionatul! Nici prin cap nu îmi trece să pierd la Craiova”. Fi­nan­­ţatorul Stelei s-a referit şi la par­ti­da pe care CFR Cluj o are de dis­putat la Mioveni: “Vă spun sin­cer că eu simt că se vor încurca. Cei de la Dacia mai au şanse să se sal­veze de la retrogradare şi vor lupta pentru asta. Clujenii nu bat la Mioveni!”.

Managerul Adrian Ilie este şi el convins că Steaua nu va avea pro­bleme azi. “Am auzit că oltenii au dat declaraţii războinice, cum că ne vor bate. Să vedem dacă vor şi putea realiza acest lucru. Noi ple­căm în mod clar favoriţi şi sînt sigur că vom cîştiga fără probleme”, a menţionat, pentru stelisti.ro, “Co­­bra”. Apoi a explicat: “Oltenii au o echipă bună, dar n-au experienţa marilor confruntări. În plus, noi am jucat foarte bine în deplasare în acest miniretur”.

“Nu îmi fac nici o grijă la Craiova. Avem o echipă mult mai bună decît a oltenilor şi vom bate fără nici o emoţie”
Gigi Becali patron Steaua

Doar 300 de bilete
Pentru partida de azi, suporterii Stelei au primit din partea conducerii Universităţii 300 de bilete. “Chiar şi aşa, eu sînt convins că vor fi mai mulţi stelişti în tribune. Nu aţi văzut că Steaua este iubită în toată ţara? Numai la Reghin, cu Gloria, au fost 7.000 de fani de-ai noştri”, a spus aseară preşedintele Valeriu Argăseală.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
 •  26 Aprilie 2008, 23:27

Nici in simbata invierii nu te linistesti d-le Becali. Rusine sa-ti fie.

 •  26 Aprilie 2008, 11:00

Pentru declaratia lui Becali, conportament Lacatus, duritate GoianGhioneaPlesan, Nesu etc, STEUA PIERDE DIN POPULARITATE.CEL MAI RAU A FACUT ;BRICHETA; DE 3 PUNTE A LUI BECALI, DECI FANI SUNT CEI GALAGIIOSI,BATAUSI, SCUIPATORI DE SEMINTE ,NU CUNOSCATORI DE FOTBAL, SI CEI CARE APRECIAZA FOTBALUL.

 •  26 Aprilie 2008, 10:41

Craiova va juca pentru spectacol, pentru suporteri, pentru mandrie, pentru ca asa e normal sa se intample! Vreti cumva sa se dea la o parte sa bateti voi? E penibil Gigi asta, dar ce sa-i ceri, zici becali si ai zis imediat prostie! Ambele echipe sa joace corect si cel mai bun sa castige! Dar la sfarsit sa fie 3-2 scorul :)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează