FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noi dezvăluiri din culisele transferului surprinzător al lui Gnohere: Mutu l-a dat la Steaua!

Articol de - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 00:00

Adrian l-a convins pe Negoiță să-l cedeze pe Gnohere la rivală, în ciuda planului pe care-l aveau dinamoviștii în toamnă.

Dinamo a ales calea de mijloc în problema Gnohere și indecizia conducerii a costat 750.000 de euro. Becali oferise în septembrie 800.000 de euro, apoi a plusat la un milion.

Ionuț Negoiță a refuzat, doar ca să le arate suporterilor că rezistă tentației, că nu transformă clubul într-un furnizor pentru Gigi. Gnohere tot la Steaua a ajuns, la patru luni de la prima ofertă, doar că prețul a scăzut de patru ori!

"Câinii" mai primesc un sfert de milion de euro în schimbul atacantului. Nu l-au vândut pe prețul maxim, nici nu l-au blocat până la 30 iunie, data scadenței contractului pe care îl avea "Bizonul" în Ștefan cel Mare. Ce a determinat schimbarea de strategie a dinamoviștilor?

Sunt bani, cine-i cheltuie?

Adrian Mutu l-a convins pe Negoiță să-l dea pe Gnohere la Steaua în iarna asta. Directorul general i-a argumentat acționarului că banii de la Steaua, 250.000 de euro, pot fi folosiți pentru campania de achiziții din iarna asta, în condițiile în care Dinamo are nevoie de întăriri pe alte posturi.

În atac mai există două variante: Adam Nemec și Daniel Popa. Internaționalul slovac e soluția de bază, românul de 21 de ani constituie o variantă de backup.

Roș-albii au scăpat de un jucător-problemă, cum devenise Gnohere, și au făcut rost de un buget de transferuri. La cheltuirea căruia ar trebui să colaboreze managerul Mutu și antrenorul Andone. Adică doi oficiali care "se împung" de câteva luni și încă nu și-au încheiat războiul.

L-a mințit cu 11 luni

Becali a anunțat la DigiSport un contract pe doi ani și jumătate cu Gnohere, apoi a revenit și a corectat: "Pe trei ani și jumătate am semnat. El a vrut să punem un an în plus. Când a cerut asta l-am întrebat câți ani are, mi-a zis că 28 și am fost de acord".

Gnohere are 28, doar că sunt 28 de ani și aproape 11 luni! Pe 21 februarie va împlini 29 de ani. "Într-un an îl vând la arabi și se umple de bani, că n-am de gând să-l plătesc trei ani și jumătate!", e convins Gigi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  09 Ianuarie 2017, 00:42

Cica ”250.000 de euro, pot fi folosiți pentru campania de achiziții din iarna asta”... Va dati seama ce achizitii: muc si sfarc!

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Ianuarie 2017, 19:39

Mutu ,da .Si Chitoiu de la GSP. In astia am incredere. Sunt competenti.

896192067117678
Nello Milano  •  08 Ianuarie 2017, 16:03

ZIARUL VOSTRU SE NUMESTE *** ! *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează