FOTBAL  »  Superliga  »  

Nominalizarile lui Copos

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2007 00:00

Patronul alb-visiniilor i-a propus selectionerului trei rapidisti: Mazilu, Lazar si Marius Constantin. Debutul bun de sezon al Rapidului l-a determinat pe George Copos sa-i recomande antrenorului echipei nationale trei giulesteni pentru amicalul cu Turcia, de pe 22 august. Numele propuse pentru tricolor sint Ionut Mazilu, Costin Lazar si Marius Constantin. Carora ar urma sa li se alature Danut Coman, deja un obisnuit al primei reprezentative.

Copos si-a argumentat nominalizarile. "Cei trei sint fotbalisti care au demonstrat ca au valoare de echipa nationala. Mazilu a jucat bine meci de meci si marcheaza cu regularitate, Lazar e un maestru, in timp ce Marius Constantin, desi e de picior drept, a dat un randament foarte bun si ca stoper stinga", a declarat patronul la RTV.

Cele mai mari sanse pentru a prinde lotul pentru partida cu Turcia le au Mazilu si Marius Constantin. Fundasul e avantajat de absentele lui Ghionea si Tamas. Stelistul e accidentat, in vreme ce fotbalistul lui Auxerre e suspendat pentru urmatorul meci oficial, cel cu Belarus.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează