FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nopți albe pentru zile negre » Rădoi n-a închis un ochi după umilințele cu Partizan și Rosenborg: ”Sper să fi învățat ceva din asta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2016 18:17

Mirel Rădoi, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre cele mai mari eșecuri pe banca ”roș-albaștrilor”, ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor, dar și în cele ale Europa League.

"Noi, staff-ul, nu am dormit nici înainte de Belgrad cu mult timp. Nu a fost ușor, dacă ne gîndim că la pauza meciului eram calificați. Pînă la urma este important ca noi și jucatorii să fi învățat ceva din această experiență", a mărturisit Rădoi la DolceSport.

Steaua a terminat la egalitate prima manșă cu Partizan, 1-1, iar în Serbia a pierdut, 2-4, după ce la pauză conducea cu 2-1. ”Roș-albaștrii” au ratat astfel calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, ultimul tur înainte de grupe. Au mers în cel din Europa League, unde au dat peste Rosenborg, 0-3 pe Național Arena și 1-0 în Norvegia.

Dacă putem spune despre Partizan că este o echipă bună, nu același lucru poate fi spus și despre Rosenborg, deși ne-au bătut cu 3-0. Să nu uitam că pînă în minutul 62 au avut un singur șut la poartă. Am încercat la 2-0 să înscriem un gol pentru a avea șanse în deplasare. Am luat și golul trei, care a decis soarta calificării".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  03 Ianuarie 2016, 13:59

Te-au batut 2 echipe de desculti la fel cum Reghecampf nu pierdea niciodata la Aalborg.

codrrin
codrrin  •  03 Ianuarie 2016, 09:12

....a inceput "fabrica" de marketing sa-i "spele pacatele" lui Radoi,care desi este un antitalent ca antrenor, doar simplul fapt ca ni se spune ca omu a plans cu lacrimi de crocodil dupa rusinoasele infrangeri din cauza carora echipa Steaua a pierdut peste 20 de MILIOANE de euro,ar trebui sa ne induioseze total si sa vedem de fapt in fata ochilor viitorul "urias" antrenor Radoi!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează