FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Notele ultimului meci condus de Marius Șumudică la CFR Cluj » Un jucător al campioanei României a primit 1

CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2 // foto: Alexandra Fechete +25   FOTO
CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2 // foto: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 07:13 / Actualizat vineri, 27 august 2021 07:28

CFR Cluj nu a reușit să spele rușinea de la Belgrad, din manșa tur a play-off-ului Europa League. La retur, în Gruia, campioana României a fost învinsă de Steaua Roșie, scor 1-2.

CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2 » Nici dacă voiau nu îl lucrau așa! Șumudică merge în Conference League, după un meci cu gafe de cascadorii râsului
CFR Cluj - Steaua Roșie
CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2 » Nici dacă voiau nu îl lucrau așa! Șumudică merge în Conference League, după un meci cu gafe de cascadorii râsului

La fel ca în tur, sârbii au început cu un gol înscris foarte rapid. Katai a transformat un penalty în minutul 3, iar CFR s-a văzut pusă în dificultate rapid. Vișiniii au egalat în prima parte, prin Debeljuh, care a fost cel mai bun jucător din tabăra gazdelor.

Note GSP după CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 

Notele ultimului meci condus de Marius Șumudică la CFR Cluj » Un jucător al campioanei României a primit 1

Atacantul croat a fost notat cu 7 în Gazeta Sporturilor de astăzi, peste toți coechipierii săi. La polul opus, Cristi Bălgrădean, portar introdus la pauză, a primit un neverosimil 1 din partea reporterilor Gazetei! Portarul CFR-ului a greșit flagrant la al doilea gol al oaspeților.

Foarte rău au stat și Jonathan Rodriguez, cu nota 3, eliminat în minutul 78, plus Ciprian Deac și Denis Alibec, ambii cu 4. Deac a ratat un penalty în minutul 63, la 1-2.

De cealaltă parte, portarul Borjan a primit cea mai mare notă, 8, fiind urmat de Pavkov și Katai, ambii cu 7. Un singur jucător din echipa lui Dejan Stankovic nu a primit nota de trecere, stoperul Dragovici, cu 4.

Cristi Bălgrădean, gafă colosală în CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad

CFR Cluj a început curajos repriza secundă. A dus mulți oameni în preajma careului advers, iar Petrila a fost printre cei mai activi fotbaliști „feroviari”. Tânărul mijlocaș al campioanei României a pierdut însă o minge în minutul 53, șutând slab, în blocaj.

Steaua Roșie a plecat pe contraatac, dar faza părea irosită. Bălgrădean a intrat în scenă și a comis-o incredibil. A ieșit din poartă mult prea relaxat, a lovit greșit mingea și a degajat-o direct în piciorul lui Pavkov.

Notele ultimului meci condus de Marius Șumudică la CFR Cluj » Un jucător al campioanei României a primit 1
Bălgrădean, fără presiune, trimite mingea la adversar / FOTO: Captură @Pro X

De la 25 de metri, sârbul a trimis mingea în poarta goală. Marius Șumudică a fost surprins de camerele TV făcându-și semnul crucii pe marginea terenului, șocat de gafa portarului.

Notele ultimului meci condus de Marius Șumudică la CFR Cluj » Un jucător al campioanei României a primit 1
Pavkov trimite în poarta goală, de la 25 de metri / FOTO: captură @Pro X

Marius Șumudică și staff-ul tehnic al lui CFR Cluj, demis

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea din returul play-off-ului Europa League. Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club!

Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Naum pe post.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj e în grupele Conference League » Când are loc tragerea, cum arată urnele + grupa grea și grupa ușoară

Scene halucinante după CFR Cluj - Steaua Roșie » Românii s-au luat la bătaie la vestiare, spre stupefacția sârbilor: „Haos total în România!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează