INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - STEAUA ROȘIE

FOTO CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2 » Nici dacă voiau nu îl lucrau așa! Șumudică merge în Conference League, după un meci cu gafe de cascadorii râsului

FOTO: Alexandra Fechete +25   FOTO
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat joi, 26 august 2021 23:27 / Actualizat vineri, 27 august 2021 00:25

CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. Campioana României va evolua în grupele UEFA Conference League. 

CFR Cluj s-a bătut singură în Gruia. Toate evenimentele au curs împotriva lui Marius Șumudică. Sârbii au pornit cu avantaj încă din minutul 4, când Michael Oliver a dictat penalty la o fază ciudată, o presupusă ținere a lui Graovac asupra lui Degenek.

Marius Șumudică, „trădat” în CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad

CFR a avut 20 de minute bune, cu presiune constantă la poarta adversă. În acest interval a venit și reușita de 1-1, semnată de Debeljuh, cu o lovitură de cap, de pe linia porții.

Au urmat apoi gafele neverosimile din repriza secundă. Primul a comis-o Bălgrădean. La doar câteva minute de la introducerea pe teren, în locul accidentatului Arlauskis, portarul a trimis o pasă ideală la adversar. Fără să fie presat, l-a lăsat pe Milan Pavkov cu poarta goală, iar scorul a devenit 1-2. 

+21 FOTO

„Feroviarii” puteau obține o remiză de consolare, dacă „decarul” Ciprian Deac nu irosea cu multă lejeritate o lovitură de pedeapsă. Șumudică l-a și pedepsit, înlocuindu-l la următoarea întrerupere. 

Seara nefastă a fost desăvârșită de Jonathan Rodriguez. Mijlocașul a încasat două cartonașe galbene în decurs de 9 minute și a fost eliminat. CFR pierde cu 1-6 la general în fața Stelei Roșii și se pregătește acum de grupele Conference League. 

CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2 » Nici dacă voiau nu îl lucrau așa! Șumudică merge în Conference League, după un meci cu gafe de cascadorii râsului
Statistica meciului, prezentată de Sofascore

Statistica meciului, prezentată de Sofascore

VIDEO Iuliu Mureșan: „Relația dintre Șumudică și suporterii CFR-ului s-a stricat”

FINAL. CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2

S-a terminat partida! Michael Oliver nu a arătat niciun minut de prelungire.
min. 84: Petrila încearcă o execuție rafinată, la colțul lung, cu mult efect. Mingea trece puțin pe lângă poartă. 
min. 78: Jonathan Rodriguez vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.
min. 66: Ciprian Deac este înlocuit cu Alexandru Chipciu.
min. 63: Ciprian Deac ratează o lovitură de la 11 metri. „Decarul” a tras previzibil, pe centrul porții. Penalty-ul fusese obținut de Debeljuh, după o alunecare întârziată a lui Dragovic.
min. 54, gol Steaua Roșie, 1-2: Petrila pierde mingea la marginea careului advers. Sârbii pleacă pe contraatac, dar pasa decisivă este prea lungă. Bălgrădean o comite incredibil. Fără să fie presat de vreun adversar, degajează direct în piciorul lui Pavkov. Acesta trimite mingea în poarta goală. Marius Șumudică a fost surprins făcându-și semnul crucii pe marginea terenului.

A început repriza secundă! Bălgrădean îl înlocuiește pe Arlauskis în poarta campioanei CFR Cluj. Petrila intră și el în locul lui Păun.

+21 FOTO

S-a încheiat prima repriză!
min. 45+2: Păun pătrunde excelent din flancul stâng. Mingea este respinsă în bară.
min. 39: Sanogo vede cartonașul galben pentru o mână în gât aplicată lui Costache, chiar în zona băncii de rezerve. Marius Șumudică protestează vehement!
min. 34, Gol CFR Cluj, 1-1: Costache evită excelent un adversar, apoi centrează ideal pentru Debeljuh. Atacantul croat reia cu capul, de pe linia porții. 
min. 25: Sigurjonsson îl încearcă pe Bojan din afara careului. 
min. 23: Ratări în serie a campionilor României. Deac are ultimul șut, cu dreptul, din 11 metri, dar Borjan respinge în corner. 
min. 18: Păun șutază slab, de la 18 metri. Portarul sârbilor reține fără probleme.
min. 15: Degenek vede cartonașul galben pentru o intrare asupra lui Debeljuh.
min. 14: CFR Cluj beneficiază de primul corner. Deac, executantul fazei fixe, este surprins în ofsaid după o tentativă de un-doi cu Păun.
min. 4, gol Steaua Roșie, 0-1: Arlauskis ghicește colțul, dar nu poate bloca execuția lui Katai. 
min. 3: „Centralul” Oliver dictează penalty pentru oaspeți, pentru o presupusă ținere a lui Graovac asupra lui Degenek. Reluările nu au lămurit faza.
A început partida!

CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad, echipe de start

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, D. Ciobotariu, Graovac, Camora - Deac, J. Rodriguez, Sigurjonsson, Costache - Debeljuh, A. Păun 
Rezerve: Bălgrădean, Hindrich - Omrani, Chipciu, Latovlevici, Tahiri, Petrila, Guessouma, Alibec, Cestor, Itu 
Antrenor: Marius Șumudică

Steaua Roșie: Borjan - Gobeljic, Dragovic, Degenek, Rodic - Kanga, Sanogo, Ivanic - Ben Nabouhane, Katai - Pakvov 
Rezerve: Popovic, Gordic - Gajic, Babic, Pankov, Petrovic, Krsticic, Nikolic, Erakovic, Diony, Srnic, Krstovic 
Antrenor: Dejan Stankovic

Stadion: "Dr. Constantin Rădulescu"
Arbitru: Michael Oliver (Anglia)

VIDEO Cele mai importante informații înainte de CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad:

Dejan Stankovic se teme de un fotbalist al campioanei CFR Cluj: „Îl știu de când eram la Inter”

EXCLUSIV CFR Cluj și FCSB luptă pentru semnătura unui cvadruplu campion al României » Cine are avantaj la negocieri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (316)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  27 August 2021, 11:03
Postat de csa_si_fcsb_inseamna_steaua pe 27 August 2021, 08:17

Kosher ar fi să își schimbe forma de organizare, din moment ce FC 'Campionii' Argeș au fost obligați la așa ceva pentru a putea promova. Atât timp cât încalci conștient legea si regulamentul, bazându-te că nu are nimeni curaj să conteste, nu e Kosher. Și dacă se promovează așa, nu va câștiga respectul nimănui. Eu știu că există și pasaje în ROAF destul de clare cu privire la cluburile de drept public.. le caut și revin :)))

Ma silvdica, aici te-am lasat, aici te gasesc :))) E firesc sa vorbesti de 2000 mmr, tu esti postac nonstop la ciobete si nici nu te ajuta capul, cum naiba sa progresezi? :))) Postacind 24/7 pe gsp? :))) O laie, ramai postac sarac dar ai satisfactia ca-si vinde jijica "perlele" calpuite la solduri in Turcia :)))

tororosso
tororosso  •  27 August 2021, 10:32

De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere ! Asta este ” fața „ adevărată a echipei CFR Cluj . În campionatul jalnic din România se dau mari zmei dar fără ajutorul celor de sus sunt doar niște biete oițe duse la tăiere. De parcă rușinea primită în calificări nu era de ajuns vor mai avea parte în continuare de altele în UEFA Conf. League unde vor avea parte de Feyenoord , Rennes ,Partizan Belgrad sau PAOK . Chiar dacă Petrescu va reveni la echipă nu va putea face vreo minune cu acești jucători . Perioada de transferuri se va termina curând .

patratel2019
patratel2019  •  27 August 2021, 08:23

Nu cred ca CFR va câștiga campionatul! E cam gata. Se vede treaba ca Sumudica a stricat si ce a fost bun acolo. Bine ca a plecat. *** La revedere. Ia și Lastunul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (316)
Comentează