INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - STEAUA ROȘIE

Dejan Stankovic se teme de un fotbalist al campioanei CFR Cluj: „Îl știu de când eram la Inter”

Stankovic, Milito, Chivu și Zanetti, sărbătorind triumful din Cupa Italiei, în 2011
Stankovic, Milito, Chivu și Zanetti, sărbătorind triumful din Cupa Italiei, în 2011

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 22:43 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 22:43

Dejan Stankovic, antrenorul celor de la Steaua Roșie Belgrad, crede că Denis Alibec (30 de ani) este cel mai periculos fotbalist al campioanei CFR Cluj. 

  • CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad se joacă joi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro X.

Stankovic și Alibec s-au intersectat la Inter în anul 2012. Atacantul român era împrumutat constant în acea perioadă, în timp ce mijlocașul sârb era aproape de finalul carierei. Antrenorul Stelei Roșii își amintește de calitățile lui Denis. 

Denis Alibec, principalul pericol pentru Steaua Roșie Belgrad

„Vom juca împotriva unui club foarte serios, care are o istorie foarte bogată. Este clar că vom juca fără menajamente şi vom trata serios meciul. Este adevărat că e mai bine să ai în spate un 4-0 în tur, decât un 0-0, dar suntem un club serios şi vom trata partida cu cea mai mare atenţie şi seriozitate. 

Este un jucător, Denis Alibec, pe care îl ştiu de când eram la Inter, jucător care a intrat împotriva noastră şi a jucat ultimele 15-20 de minute şi a arătat că are acelaşi talent de când juca la Inter”, a spus Dejan Stankovic. 

Marius Șumudică, înainte de CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad

Ce avem de făcut decât să demonstrăm că a fost un accident? Printr-o evoluție bună, un scor favorabil, să arătăm că nu asta este diferența de valoare. JucătoriinNu mai au nevoie de niciun mesaj, trebuie să îl transmită între ei, să șteargă tot cu buretele tot. Noi vom juca pe atac, să câștigăm! Eu am pregătit meciul de așa natură încât să fim mai agresivi. Ei au avut 5 șuturi pe poartă și ne-au marcat 4 goluri. De multe ori, statistica nu stă în picioare

Mâine bifăm, statistic, ultimul meci dintr-un tur de campionat. E meciul cu numărul 15 pentru noi. Dacă o luăm normal, așa este. Suntem echipa din Europa cu cele mai multe meciuri. Noi din 3 în 3 zile am jucat. Am călătorit mult. Nu este ușor. De asta mai apar probleme.
- Marius Șumudică, înainte de CFR Cluj - Steaua Roșie

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Marius Șumudică a început derby-ul cu FCSB: „Ne vedeți pe noi că scriem pe Facebook, la 12 noaptea, când lumea e sub plapumă?”

EXCLUSIV Au anunțat că Marius Șumudică rămâne, dar pregătesc o revenire-bombă! Antrenorul cu care negociază CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
sibman
sibman  •  26 August 2021, 10:21

Sa se teama, de ce? Calificarea este jucata.

remarque
remarque  •  26 August 2021, 09:13
Postat de tatastrumf pe 26 August 2021, 00:51

Are dreptate Dejan Stankovic. Alibec este la ora actuala cel mai valoros jucator din lotul CFR-ului, dar vine dupa o accidentare. Iar CFR vine dupa al 4 lea campionat castigat mincinos, cu arbitrii si cooperativa anti - Steaua. Iar asta s-a vazut pana acum in fiecare an in Europa. Si o sa se vada din nou, in seara asta, cand Cervenia Zvezda le mai da 3.

ce treaba are Steaua cu liga I. Aha, esti unul dintre cei care nu pot sa priceapa ca telenovela FCSB=Steaua s-a terminat. Si se uita la reluari ale unor episoade din sezonul I. Ok. Deci franele au castigat pe nedrept pana acum. Noroc ca FCSB nu s-a injosit atat de mult. Au luat bataie de la Rapid, o nou promovata si au facut un egal norocos cu Sepsi, ajutati fiind de arbitrii in acest ultim meci. Si colac peste pupaza au fost eliminati din Europa de niste desculti din Asia. Si aia membri in cooperativa de care pomenesti. Pai atunci nu e o problema pentru FCSB sa-i bata pe franari. Sa le arate cum stau lucrurile.

concret21
concret21  •  26 August 2021, 09:02
Postat de tatastrumf pe 26 August 2021, 00:51

Are dreptate Dejan Stankovic. Alibec este la ora actuala cel mai valoros jucator din lotul CFR-ului, dar vine dupa o accidentare. Iar CFR vine dupa al 4 lea campionat castigat mincinos, cu arbitrii si cooperativa anti - Steaua. Iar asta s-a vazut pana acum in fiecare an in Europa. Si o sa se vada din nou, in seara asta, cand Cervenia Zvezda le mai da 3.

Unu la mana, nu exista Steaua in prima liga si doi la mana, CFR a castigat pe merit ultimele 4 titluri, iar in meciurile directe v-au dat cu terenul in cap gigist trist, atat voua, bercenarilor, cat si clonei CSU. Cand o echipa romaneasca e eliminata in primavara EL de Sevilla, fara sa fie invinsa, e clar ca e cea mai buna din competitia interna. Ce pretentii sa ai de la gigisti? Nu degeaba ne place sa facem misto mereu de voi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează