FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DINAMO KIEV 1-4

CORESPONDENȚĂ DIN AUSTRIA Echipa GSP a analizat de aproape evoluția jucătorilor lui Dinamo » Cum s-au descurcat „câinii” la duelul cu echipa lui Mircea Lucescu

Dinamo a pierdut amicalul cu Dinamo Kiev, scor 1-4. Cel mai bun de pe teren pentru bucureșteni a fost Ahmed Bani, mijlocașul ofensiv care a primit nota 7/ foto: Cristi preda (GSP) +37   FOTO
Dinamo a pierdut amicalul cu Dinamo Kiev, scor 1-4. Cel mai bun de pe teren pentru bucureșteni a fost Ahmed Bani, mijlocașul ofensiv care a primit nota 7/ foto: Cristi preda (GSP)

Articol de , - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 20:41 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 21:33

Dinamo a pierdut amicalul cu Dinamo Kiev, scor 1-4. Cel mai bun de pe teren pentru bucureșteni a fost Ahmed Bani, mijlocașul ofensiv care a primit nota 7.

  • Echipa Gazetei a fost prezentă la meciul amical dintre Dinamo și Dinamo Kiev. Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda au transmis de la fața locului toate detaliile care contează.

Bani a marcat singurul gol alui Dinamo, dintr-o lovitură liberă executată ideal. La polul opus a fost Giafer, care a primit nota 4. El s-a accidentat în prima repriză și a fost înlocuit cu Patriche.

Poza verii cu Il Luce » Mircea Lucescu, vedetă la Dinamo - Dinamo Kiev
DINAMO - DINAMO KIEV
Poza verii cu Il Luce » Mircea Lucescu, vedetă la Dinamo - Dinamo Kiev

Notele și analiza jucătorilor lui Dinamo, după 1-4 cu Dinamo Kiev

  • Dujmovic (nota 6): A scos bine în primele minute, având o paradă dublă, apoi nu a avut cum evita golurile. A jucat doar în prima parte, a avut ieșiri corecte pe centrări. 
  • Moura (nota 4,5): Surprins de rapiditatea adversarilor pe partea sa, au fost momente când a fost bulevard acolo, reușitele kievenilor din prima repriză de acolo au pornit 
  • Giafer (nota 5): Până când a ieșit accidentat, a părut toropit de căldură, a fost depășit clar la primul gol, nu s-a sincronizat cu coechipierii. 
  • Bena (nota 4): La număr în centrul defensivei, lent pentru niște adversari care au avut două viteze în plus, cel puțin, față de el. 
  • R. Grigore (nota 4): A început timorat de o mare greșeală, i-a luat minute bune să-și revină, deși n-a fost gol atunci. N-a intrat în ritm, cu toate că Ovidiu Burcă își pune foarte mult baza în el pentru startul ediției. 
  • Amzăr (nota 5): Bătăios, dar a avut o după-amiază grea, dueluri aprige cu băieții mai mari decât el, a rezistat cu greu. 
  • N. Roșu (nota 5,5): Sărbătoritul zilei, 30 de ani, nu s-a menajat, a băgat piciorul, au sărit scântei la duelurile cu el. 
  • Iglesias (nota 4,5): Șters, nu a mai repetat nici cu kievenii, nici cu ungurii, prestațiile sigure din primăvară. Decarul echipei a fost prea modest în exprimare, nu a creat nici superioritate, nici nu a inventat ceva deosebit pentru colegi. 
  • Bani (nota 7): În creștere, a fost răsplătit pentru devotamentul lui în joc cu golul din lovitură liberă de la 23 de metri. Nu este el chiar Clau-gol, Niculescu având niște lovituri libere de excepție, dar și-a asumat faza, a bătut inteligent, mai ales că adversarul pusese și adversar întins la firul ierbii. A mai avut și alte faze prin care s-a remarcat și a fost aplaudat de fani. 
  • Ghezali (nota 6): Viteză, dedicație, a încercat să-și găsească un culoar cât mai favorabil. Când a reușit, pe zonă centrală, de a sărit Il Luce cu gura pe ai lui, a fost acroșat în afara careului de portarul advers, la faza din care a marcat Bani din lovitură liberă. În stagiul extern nu a mai fost jucătorul providențial din primăvară, dar a avut mai multă motivație. Probabil, a început să funcționeze ședințele speciale, pe care le tot are cu Ovidiu Burcă
  • Abdallah (nota 5,5): A încercat să-și facă loc, să-și ofere oportunități, în condițiile în care au ajuns puține baloane la el. Bătăios, că e puternic, atât. 
+33 FOTO

Cum s-au descurcat rezervele lui Dinamo:

  • Patriche (nota 4,5): E bun motivator, dar atât. Cu el și cu Bena, apărarea e prea imobilă.
  • Golubovic (nota 5): A scos de două ori, având din nou reflexe foarte bune, nu a avut ce face la golul lui Benito, dar are partea sa de vină la reușita lui
  • Iulian Roșu (nota 5): A vrut el să mai "deschidă" jocul, cel mult a mai reușit să țină adversarii la distanță la 1-4. Sau poate că a fost ajutat de bunăvoința alb-albaștrilor la acea diferență.
  • Alexandru Irimia (nota 5): Prea crud, dar Ovidiu îi dă tot mai multe șanse. S-a zbătut.
  • Goncalo (nota 4,5): A reușit prea puține, nu a avut mingii.
  • Țîră (nota 4,5): Copia portughezului.
  • Borcea (nota 5): O tehnică de invidiat, doar pe spații mici, nu a reușit să facă diferența și a avut de suferit la contactele dure.
  • Buleică (nota 4,5): A fost pe teren.
  • Ciubotaru (nota 4,5): De asemenea, doar a fost pe teren.

VIDEO. Rezumatul amicalului Dinamo - Dinamo Kiev 1-4

Citește și:

Rapid - Slovan Bratislava 1-4. Elevii lui Mutu nu au avut nicio șansă în ultimul amical al verii + Oaidă a spart gheața
RAPID - SLOVAN 1-4
Rapid - Slovan Bratislava 1-4. Elevii lui Mutu nu au avut nicio șansă în ultimul amical al verii + Oaidă a spart gheața
FCSB - PAOK 1-1 » Toți joacă pentru Coman! Florinel a fost din nou MVP pentru FCSB, care a remizat cu PAOK în cel mai tare amical al verii
FCSB - PAOK
FCSB - PAOK 1-1 » Toți joacă pentru Coman! Florinel a fost din nou MVP pentru FCSB, care a remizat cu PAOK în cel mai tare amical al verii

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  06 Iulie 2023, 10:30

Sa fim serioși! Nici Craiova, nici FCSB nu sunt de valoarea lui Dinamo Kiev, chiar și cu rezervele,! Oricum Dinamo trebuie întărită în apărare. Dar cu inca 2,3 jucători nu este ultima, nici pe departe! Omogenizarea și răutatea in joc mai trebuie lucrate.

5381Sm
5381Sm  •  05 Iulie 2023, 22:49

Am încredere in Ovidiu Burca.

creeperno534
creeperno534  •  05 Iulie 2023, 22:31

Stai linistit ca vor veni fundasi centrali zilele urmatoare

Vezi toate comentariile (4)
Comentează