FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 2-1

Notele GSP după FC Voluntari - Dinamo: prestație catastrofală pentru fundașul dreapta transferat de Rednic

FC Voluntari - Dinamo // foto: GSP +39   FOTO
FC Voluntari - Dinamo // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 08:07 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 09:02

Dinamo a început returul sezonului regulat al Ligii 1 cum nu se poate mai rău. La Voluntari, trupa lui Mircea Rednic a fost răpusă de gazde, scor 1-2.

Deși a început meciul cu doi dintre jucătorii transferați de el titulari, Mircea Rednic nu a reușit să obțină prima victorie oficială de la revenirea la Dinamo. De altfel, unul dintre jucătorii pe care „Puriul” a mizat este fundașul dreapta Petar Gluhakovic, care a avut o prestație sub nivelul echipei.

Notele GSP după FC Voluntari - Dinamo: Petar Gluhakovic, cel mai slab 

El a greșit la ambele goluri și, ca atare, a primit cea mai mică notă a meciului în Gazeta Sporturilor de astăzi, 3. Gluhakovic nici nu a terminat meciul pe teren, fiind înlocuit cu Cătălin Țîră în minutul 71.

La Dinamo, doar doi alți jucători au mai avut note sub 5. Este vorba despre vârful Ivanovski și mijlocașul ofensiv Bani, ambii notați cu 4. Cel mai bun dinamovist a fost Deian Sorescu, autorul unui gol de generic, căruia i-a fost atribuit calificativul 7.

Jucătorii de la FC Voluntari s-au bucurat de note mai mari decât adversarii lor de luni seara. Unul dintre ei, Vadim Rață, autorul golului egalizator, a primit chiar 8! Imediat sub el, cu 7, Ion Gheorghe și Ricardinho. De altfel, trupa antrenată de Liviu Ciobotariu a avut doar trei jucători cu nota 5: portarul Mihai Popa, fundașul Ulrich Meleke și atacantul Marcelo Lopes.

4este nota primită de antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic. Liviu Ciobotariu a fost notat cu 7

Notele GSP după FC Voluntari - Dinamo: prestație catastrofală pentru fundașul dreapta transferat de Rednic

VIDEO » Iuliu Mureșan, după FC Voluntari - Dinamo: „Este un blocaj mental la echipă”

Citește mai multe știri despre FC Voluntari - Dinamo: 

Deian Sorescu, resemnat după un nou eșec al lui Dinamo: „Nu știu ce să fac ca să ieșim din situația asta”

Torje, la capătul răbdării: „Suntem sub nivelul mării!” + „Dacă vine un psiholog la noi, o ia razna”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
zorrozabal
zorrozabal  •  23 Noiembrie 2021, 12:40
Postat de sdoru pe 23 Noiembrie 2021, 10:07

mare cunoscator de fotbal esti si tu!!!! pe cine aduceai tu acum in aceasta perioada???!!!REDNIC SE FACE VINOVAT DOAR DE IUBIRE PENTRU DINAMO!!!!mereu a venit la greu si se trezesc mari cunoascatori sa critice!!!! VINO TU STIMABILE SI FA LOTUL SI ANTRENEAZA DACA TE CONSIDERI CAPABIL!!!

Rednic sa ne zica DE CE mijlocasii lui Dinamo nu leaga doua pase!Asta cu lipsa de valoare e deja„fumata”-mai ales ca el si-a adus vreo sapte jucatori„mai buni”,cica!Nici in liga a 3-a nu se mai dau pase direct pe om-obligandu-l pe„destinatar”sa astepte mingea pe loc(cu adversar pe el)!Nu am vazut deloc„trasee”-pase pe pozitii viitoare-si in consecinta demarcari„pe pozitii viitoare”!Numai doua pase,minge pierduta si apoi doar alergatura bezmetica-motiv pentru care Dinamo e obligata mereu sa se apere,ajungand la poarta adversa doar intamplator-asa cum remarca si Cornel Dinu- inca din mandatul precedent al lui Rednic la Dinamo!

zorrozabal
zorrozabal  •  23 Noiembrie 2021, 12:28

Vad ca fundasul stanga(Kainourgios),a primit 6!Cu toate ca nu a jucat deloc bine ca FUNDAS-pe partea lui patrunzand nestingheriti cei de la Voluntari(mai ales la primul gol),dar asta poate si pentru faptul ca nici Steliano si nici Sorescu nu or fi coborat sa-l ajute!Dar dupa ce Voluntari a preluat conducerea( in min 65)s-a retras-sa conserve rezultatul-iar grecul a urcat de mai multe ori, fiind destul de activ si pasand- in orice caz mai bine ca tanarul Bani(care a si fost inlocuit in min.71)!La fel si Rednic, vad ca zice ca „in repriza a doua jocul a fost echilibrat”,dar uita sa ne zica ca „s-a echilibrat”din cauza ca adversarul a fost preocupat mai putin de atac,conservand rezultatul-cum de altfel s-a intamplat in mai multe meciuri„echilibrate dupa pauza”!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  23 Noiembrie 2021, 12:15

Rednic=faliment dinamo !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează