FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-0

NOTE GSP: Cine a fost cel mai bun în derby-ul CFR Cluj - FCSB: un singur jucător a ieșit în evidență + evoluții modeste pentru jumătate dintre cei de la FCSB

FOTO: Cristi Preda +23   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 07:00 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 09:11

CFR Cluj s-a impus în derby-ul finalului de an, 2-0 cu FCSB, după ce elevii lui Edi Iordănescu au avut o prestație solidă.

Cu un joc tactic bine pus la punct și cu precizie în atac, campioana României a marcat câte un gol în fiecare repriză, prin Ciprian Deac și Valentin Costache. Decarul clujenilor a fost și cel mai bun om al meciului. Pe lângă golul marcat, Deac a avut o contribuție importantă în jocul ardelenilor și a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

Evoluții bune au avut și Valentin Costache, Vinicius, Andrei Burcă și Cristi Bălgrădean, toți fiind notați cu 7.

Cei mai mulți jucători de la FCSB au avut o prestație modestă, iar cele mai mici note ale partidei le-au primit Crețu, Cristea, Miron, Ovidiu Popescu, Octavian Popescu, Vână și Buziuc. Fiecare a luat nota 5. Deși a luat două goluri, Andrei Vlad a fost cel mai bun de la FCSB, fiind notat cu 7, la fel ca Florinel Coman.

NOTE GSP: Cine a fost cel mai bun în derby-ul CFR Cluj - FCSB: un singur jucător a ieșit în evidență + evoluții modeste pentru jumătate dintre cei de la FCSB

Sunt genul de antrenor căruia îi place ca echipa lui să aibă inițiativa, să controleze jocul. Au fost multe momente în care n-am putut face asta. Suntem obosiți, afectați de ceea ce s-a întâmplat la Berna, n-am avut energia pe care a avut-o adversarul nostru. Cu atât mai mare e meritul echipei. Am muncit, am alergat, am suferit. E o victorie mare, de moral, împotriva unui adversar care venea după un parcurs excelent .
– Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO EXCLUSIV Cosmin Contra la FCSB? Fostul antrenor al lui Dinamo a dat cărțile pe față în studioul GSP: „Asta am în minte”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Faza dubioasă care putea schimba totul » Ce mesaj a primit Ilie Dumitrescu în direct: „Nu s-a văzut la TV”

Mihai Stoica, prima reacție după meciul pierdut cu CFR Cluj » Ce a scris pe Facebook

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  14 Decembrie 2020, 20:27
Postat de Calin Pintea pe 14 Decembrie 2020, 18:10

Cei mai buni de la Kolosvar, de departe, kovacs bacsi si balgradean! In rest nimic, nu ai ce sa vezi. Bubuiala mingii inainte si taietorii de lemne dau drumul la drujbe si ataca tibiile adversarilor. Asta e planul tactic al ciomagarilor din Gruia, pus in aplicare in regia talentatului Kovacs, dupa scenariul scris de Varga bacsi!

Dupa 5 meciuri consecutive in care nu ne dati gol, daca tu vrei sa te amagesti in continuare ca nu-i problema voastra, ci a arbitrilor, ca nu castigati cu noi, zeii fie cu tine. De ani buni de zile va avem de "clienti", pentru ca avem o echipa mai matura si mai pragmatica. Voi ramaneti cu "victoriile" morale, noi cu punctele. Have a nice day.

104646408180595
Calin Pintea  •  14 Decembrie 2020, 18:10

Cei mai buni de la Kolosvar, de departe, kovacs bacsi si balgradean! In rest nimic, nu ai ce sa vezi. Bubuiala mingii inainte si taietorii de lemne dau drumul la drujbe si ataca tibiile adversarilor. Asta e planul tactic al ciomagarilor din Gruia, pus in aplicare in regia talentatului Kovacs, dupa scenariul scris de Varga bacsi!

remarque
remarque  •  14 Decembrie 2020, 13:46
Postat de florar pe 14 Decembrie 2020, 13:33

Pai una este sa fi avantajat cu CFR si alta sa fi avantajat cu Academica....Altfel sa inteleg ca Kovacs acum a scos si ce ati facut joi????

eu sunt U-ist, nu am nici o satisfactie pentru ceea ce fac franarii. Nu pun nici un fel de patima in rezultate, U e o echipa pe care o iubesti dar care nu aduna trofee. Oricine vede insa ca FCSB are o echipa tanara si talentata dar si ajutata de arbitri. Franarii v-au vanat, mercenarii lor au profitat de naivitatea jucatorilor tineri de la FCSB. FCSB nu are portar, nu are linie de fund(Cretu sa zicem si Cristea dar care e mai degraba inchizator) si nu are varf. Si mai ales nu are antrenor. Completati si mentineti valorile si aveti o sansa sa faceti meciuri memorabile cu echipele care conteaza. Oricum te asteapta clipe nasoale daca esti patimas si mai intra si Steaua in prima liga. Dar asta inseamna suporter adevarat, nu suporter de rezultat. Tu de care esti?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează