FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 2-1

Note GSP după Dinamo - Gaz Metan 2-1 » „Centralul” și un „câine roșu”, cei mai slabi de pe teren!

Dinamo - Gaz Metan 2-1 +22   FOTO
Dinamo - Gaz Metan 2-1

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 07:36 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 07:45

Dinamo s-a impus cu Gaz Metan în „Ștefan cel Mare”, scor 2-1, și a obținut astfel 3 puncte importante, după 2 etape fără victorie.

Medieșenii au reschis scorul în minutul 7, prin Ricardo Valente, dar nu au putut să își păstreze avantajul. Dinamo a întors scorul până la pauză, prin Magaye Gueye (minutul 32) și Ante Puljic (43).

Note GSP după Dinamo - Gaz Metan 2-1

Note GSP după Dinamo - Gaz Metan 2-1 » „Centralul” și un „câine roșu”, cei mai slabi de pe teren!

Ricardo Valente a înscris un gol frumos, șutând la colțul lung din fața lui Ante Puljic, la capătul unei faze declanașată de Ronaldo Deaconu, care i-a „furat” mingea lui Alexandru Răuță. De altfel, cei doi, care au contribuit la singurul gol al oaspeților, au primit cele mai mari note în Gazeta Sporturilor de astăzi - 7.

Veteranul din poarta Gazului, Pleșca, a primit nota 6, precum a făcut-o și „închizătorul” Ze Valente, introdus în partea secundă. În rest, ceilalți fotbaliști utilizați de Jorge Costa au fost notați cu 5.

La fel ca la Gaz Metan, cea mai mare notă din tabăra lui Dinamo a fost 7, atribuită lui Magaye Gueye, Adam Nemec și Paul Anton. Cel mai slab de pe teren a fost Alexandru Răuță, nota 4.

La egalitate cu „centralul” Marcel Bârsan, care a validat eronat golul 2 al lui Dinamo, în loc să dicteze fault în atac la portarul Răzvan Pleșca! Oaspeții au cerut și un penalty pe final, la un presupus henț al lui Gevaro Nepomuceno în propriu careu, dar Bârsan a fost de neclintit.

7este nota primită de arbitrii asistenți Sebastian Gheorghe și Mircea Grigoriu

VIDEO. Cristi Bobar, fostul oficial al lui Dinamo, despre meciul cu Gaz Metan: „Îl știu pe Bârsan, nu mă miră ce a făcut”

Citește mai multe știri despre Dinamo - Gaz Metan:

Noul șef de la Dinamo a anunțat ultima mutare din „Groapă”: „E pe drum!” + Cum au ratat „câinii” un transfer: „I-au zis să nu calce în România”

Paul Anton e deranjat: „Eu n-am primit bani, precum colegii mei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
gazistu
gazistu  •  03 Februarie 2021, 13:58

FALUT !!!! si GALBEN LA bEJAN!! NICI NARE treaba cu mingea, o "sarit direct" in Plesca . ...FAULT, galben si anulat golul

1887248954618984
Kocsis Tibor  •  28 Ianuarie 2021, 20:02

Nemernicul asta de Barsan mai este arbitru la ora asta pentru un asemenea furt ar trebuii scos din arbitraj *** asta .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1202437626461300
Anton Gigi  •  28 Ianuarie 2021, 18:55

barsan a dat dovada ca este un arbitru bun,portarul a respins mingea ,ce mai putea face? a fost gol regulamentar,degeaba invoca dusmanii lui Dinamo contrariul,pentru ca la ce surghiunuri a fost supusa Dinamo din partea arbitrilor in anii precedenti asta e bagatela,dinamo a fost dezavantajata foarte mult

Vezi toate comentariile (16)
Comentează