FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

Note GSP după Farul - FCSB 0-1 » Cât a primit Radaslavescu, după scenele din prima repriză

GSP a analizat prestațiile performerilor și restanților din meciul Farul - FCSB +25   FOTO
GSP a analizat prestațiile performerilor și restanților din meciul Farul - FCSB

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 23:35 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 14:29

FARUL - FCSB 0-1. Cine a impresionat și cine a rămas restant în meciul de play-off de la Ovidiu. GSP.ro a analizat de pe stadion prestațiile din cele două tabere și prezintă concluziile.

Notele celor de la Farul:

Buzbuchi (6) » Un câștig pentru Hagi în 2024, după plecarea lui Aioani. La meciul #100 pe prima scenă, a avut o evoluție sigură, intervenind salvator la ocazia lui Băluță din finalul primei reprize. La gol nu i se pot reproșa prea multe.

Șut, cu capul! » „Optarul” lui FCSB a rezolvat „cazul Farul” și temperează elanul Craiovei. Clasamentul în lupta la titlu
FARUL - FCSB 0-1
Șut, cu capul! » „Optarul” lui FCSB a rezolvat „cazul Farul” și temperează elanul Craiovei. Clasamentul în lupta la titlu

M. Popescu (6) » Mutat în flancul drept, n-a dat semne de slăbiciune, deși adversar direct i-a fost deseori impredictibilul Coman. Reîncepe să arate a fundașul din anul titlului.

Larie (6) » Căpitanul s-a achitat bine de sarcini, a dat dovadă de curaj la ieșirile cu mingea la picior de care Farul abuzase la un moment dat.

Gustavo Henrique (6) » Sigur pe el în majoritatea momentelor, a adus un plus de siguranță în defensiva gazdelor.

Dussaut (5) » Hagi a schimbat sistemul, francezul s-a conformat destul de bine, dar totul s-a năruit la faza din minutul 81, când Șut a înscris chiar de lângă el.

Cr. Ganea (6) » Folosit în linia mediană, a jucat în nota echipei.

Queiros (5) » Lumini, dar și destul de multe umbre.

Grameni (6) » Solid bună parte din meci, e într-o revenire de formă tot mai evidentă.

R. Deaconu (5) » Mult prea discret în cele 52 de minute petrecute în teren, nu-și mai găsește deloc ritmul în ultima vreme.

L. Munteanu (6) » Departe de ce a arătat în Giulești, dar Hagi l-a păstrat mult timp în teren, deși dădea semne vizibile că și-a terminat combustibilul.

I. Cojocaru (6) » Începe să răsplătească încrederea tot mai ridicată pe care o primește din partea lui Hagi. A semnat una dintre ocaziile Farului din startul de meci.

Cele mai spectaculoase imagini de la Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Cele mai spectaculoase imagini de la Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Cele mai spectaculoase imagini de la Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Cele mai spectaculoase imagini de la Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+21 FOTO

Au intrat pe parcurs:

Narek Grigoryan (5) » Armeanul a intrat cu ritm și tonus, dar realizările n-au fost direct proporționale cu așteptările cu care fusese trimis în teren.

Kevin Boli (5) » Introdus în ultimul sfert de oră, în locul lui Gustavo Marins. N-a venit cu limpezime de pe bancă

Nedelcu (-) » A evoluat prea puțin.

Budescu (-) » A evoluat prea puțin.

Rivaldinho (-) » A evoluat prea puțin.

Antrenor: Gheorghe Hagi (6)

Notele primite de FCSB:

Târnovanu (8) » S-a întors de la națională cu reflexele la el, a fost atent în primele minute, la „blitzkrieg-ul” declanșat de gazde. Foarte sigur pe el, a gestionat bina debandada din startul de meci, apoi și-a continuat recitalul paradelor și în repriza secundă.

V. Crețu (5) » Ceva deranj pe flancul lui în prima repriză, plus că a irosit o sumedenie de centrări, a avut sorți de izbândă doar cu una dintre ele. N-a mai revenit de la cabine.

Ngezana (6) » Curată prestația sud-africanului, care s-a completat bine cu Chiricheș cât timp a fost în teren, ba chiar a apărut și la finalizare în prima parte. Numai că accidentarea survenită în partea a doua ar putea să-l scoată o vreme din circuit.

Chiricheș (6) » Întreaga suflare roș-albastră a așteptat revenirea fostului internațional. Una care s-a desfășurat, per total, pe coordonate pozitive. Vlad a rezistat în teren până la final, nu a dat semne de slăbiciune fizică, iar unele intervenții și ieșiri din propriul dispozitiv au fost chiar inspirate.

Radunovic (6) » Acțiunile cele mai periculoase s-au dus în special pe celălalt flanc, dar muntenegreanul a intervenit cu brio de fiecare dată când situația a cerut-o.

Lixandru (6) » Muncitor, fără greșeli majore, în concordanță cu fișa postului.

Șut (8) » Același punct solid de echilibru în linia mediană, evoluție încununată cu reușita în stil de atacant din minutul 82. Cine s-ar fi gândit?, dar tocmai el ar putea fi următorul transfer pe bani al lui Becali!

Olaru (6) » Mai puține realizări decât în mod obișnuit.

Radaslavescu (4) » Becali l-a scos, dar câţi dintre fanii roş-albaştrilor nu ar fi procedat așa după atitudinea arătată? Nici jumătate de oră n-a rezistat în teren ultimul pariu asumat public de patron. Puștiul de 19 ani n-a avut nicio realizare, s-a remarcat doar printr-un conflict avut cu spectatorii de la tribuna a II-a. Greu de spus când și dacă va mai primi vreo șansă.

Al. Băluță (6) » Activ, cu chef de fotbal, în special în prima repriză, când a avut în bocanc o șansă bună.

Fl. Coman (7) » Ca de obicei, cel mai periculos fotbalist al roș-albaștrilor. Și chiar dacă n-a excelat, cel puțin în prima parte, tot le-a dat ceva bătăi de cap fundașilor Farului. Bineînțeles, în dreptul lui e și assist-ul care avea să deblocheze tabela de la Ovidiu.

Au intrat pe parcurs:

Tavi Popescu (6) » Trimis pe teren în locul pedepsitului Radaslavescu, pe postul de vârf. Se vede că-i lipsește încrederea, execuțiile lui nu mai au rafinamentul și precizia pe care le afișa în trecut.

Nana Antwi (6) » Prestație sigură, peste cea a lui Crețu, prin simplul fapt că nu s-a complicat.

Dawa (6) » Trimis în teren de nevoie, în locul accidentatului Ngezana. Camerunezul a avut de muncă în fața atacanților Farului, dar a scos-o la capăt de fiecare dată.

Miculescu (-) » A evoluat prea puțin.

Baba Alhassan (-) » A evoluat prea puțin

Antrenor: Elias Charalambous (7)

Arbitru: Marcel Bîrsan (6) / Asistenți: Adrian Vornicu (7), Alexandru Florian Vișan (7)

VIDEO Imaginile bucuriei: roș-albaștrii au sărbătorit victoria alături de galerie

Citește și alte știri despre FCSB:

Descoperiţi-l pe omul Elias Charalambous! Interviu exclusiv cu antrenorul cipriot în ziua în care împlineşte un an pe banca FCSB-ului: „Voiam să fiu gangster!” + Dezvăluie cum a devenit religios: „Am rămas șocat! Atunci am început să cred”

EXCLUSIV A cerut, în direct, 4 transferuri la FCSB: „Pe aceste posturi aș aduce jucători”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
johny2003
johny2003  •  04 Aprilie 2024, 20:15
Postat de atthur pe 03 Aprilie 2024, 21:26

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  04 Aprilie 2024, 07:15
Postat de johny2003 pe 03 Aprilie 2024, 21:08

tu ai un creier de 2 si-un sfert! Meriti un sut in dos ptr atacul la persoana! Ratatule!

Tu,in schimb,nu meriți nimic! Nevertebratele nu gândesc că n-au cu ce,iar tu ești mai puțin decât un nevertebrat...!!!...

atthur
atthur  •  03 Aprilie 2024, 21:26
Postat de johny2003 pe 03 Aprilie 2024, 21:08

tu ai un creier de 2 si-un sfert! Meriti un sut in dos ptr atacul la persoana! Ratatule!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează