FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO 2-1

Notele GSP după încleștarea din Trivale » De la 3 la 6 pentru nou-veniții de la Dinamo!

FC Argeș - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +15   FOTO
FC Argeș - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 07:41 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 08:23

Dinamo a pierdut primul meci oficial din acest mandat al lui Flavius Stoican, 1-2 cu FC Argeș, la Pitești.

Aproximativ 2.000 de oameni au urmărit live duelul între o echipă cu aspirații la play-off și o echipă ce aleargă - momentan în gol - pentru eliberarea din zona fierbinte a clasamentului.

Rezolvat de golurile înscrise de Ișfan și Ionuț Șerban, meciul a fost marcat de o eroare de arbitraj în favoarea gazdelor: un gol regulamentar înscris de Cosmin Matei a fost anulat de „centralul” Marcel Bîrsan, decizie arătată cu degetul de dinamoviști.

Schimb de replici între MM Stoica și Flavius Stoican: „Bate câmpii! Bine că ne bagă în toloaca aia din care mai lipsesc doar cartofii”
FC ARGEȘ - DINAMO 2-1
Schimb de replici între MM Stoica și Flavius Stoican: „Bate câmpii! Bine că ne bagă în toloaca aia din care mai lipsesc doar cartofii”

Notele GSP după FC Argeș - Dinamo

La Pitești, Flavius Stoican a pus la treabă mai mulți nou-veniți. Învins de două ori, portarul Chenseau a fost notat cu 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi. Apărător stânga, Tomozei a primit 4. De altfel, a fost schimbat cu Andrei Radu pe final. Alin Buleică, utilizat fundaș dreapta, a primit nota 5, iar stoperul Răzvan Patriche 3!

Pe de-o parte, Patriche și Matei l-au scăpat din marcaj pe Ișfan la primul gol al Argeșului. „Veteranul” din defensivă a comis-o și în minutul 69, provocând penalty-ul din care alb-violeții și-au majorat avantajul.

Pierret, în schimb, utilizat la „închidere”, a primit nota 6. Cei mai buni dinamoviști au fost Ivanovski, Cosmin Matei și Bordușanu, toți primind 7.

Notele din tabăra gazdelor au fost, în general, mai mari. Doar Turda, Palic și Fatai au primit 5, în rest note de la 6 în sus! Cea mai mare i-a revenit lui Ișfan, fotbalistul care a deschis scorul: 8.

Andrei Prepeliță, antrenorul echipei învingătoare, a primit nota 7, în vreme ce omologul său de pe banca dinamovistă, Stoican, a fost notat cu 6.

Notele GSP după încleștarea din Trivale » De la 3 la 6 pentru nou-veniții de la Dinamo!

Debut nefericit ca rezultat, dar nu din punct de vedere al jocului. Am avut momente în care am dominat acestă partidă, dar, una peste alta, cred că a fost un joc consistent al nostru. Sunt convins că va fi și mai bine pentru noi. Am jucători care sunt dezamăgiți acum în vestiar, mă bucur să-i văd determinați.

- Flavius Stoican, antrenor Dinamo 

VIDEO Cristian Dumitru, declarații după victoria cu Dinamo: „Îmi priesc meciurile cu ei!”

Mai multe știri despre FC Argeș - Dinamo: 

Cum s-au mișcat noile transferuri ale lui Dinamo: cine s-a remarcat + vinovații de la golurile piteștenilor

Andrei Prepeliță s-a liniştit după victoria cu Dinamo: „A fost puţină presiune, dar mă bucur că am trecut cu bine peste meciul ăsta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  22 Ianuarie 2022, 22:57

o intrebare, notele gsp, le scrie mimi stoica ,sau argaseala? nu am vazut notele pt asa zisa brigada de arbitri care a decis scorul! personal, cred ca ,daca ciobanul taie sponsorizarea, se inchide maghernita gsp:))

therealreddog33
therealreddog33  •  22 Ianuarie 2022, 19:22
Postat de 22cea pe 22 Ianuarie 2022, 16:50

Singura vina a lui Rednic este ca a acceptat sa preia o asa echipa slaba .

Da, el e nevinovat, am uitat. Doar ceilalți sunt :))

22cea
22cea  •  22 Ianuarie 2022, 16:50
Postat de therealreddog33 pe 22 Ianuarie 2022, 15:52

Și-a pus în cap jucătorii în primul rand, apoi conducerea. Ce club din lume crezi ca ar tine asemenea antrenor, mai ales ca nu a avut rezultate deloc, iar echipa nu juca nimic? Sa fim serioși, suntem pe locul pe care suntem mai ales din cauza lui Rednic. Niciodată nu l-am auzit sa își asume asta, de vina sunt mereu alții. Apoi, vezi ca din lista aia, cel cu salariul și cu gura cea mai mare(Filip) e adus de DDB - mai exact borzii preferați Tararache și Anghel, la sugestia lui Nicu Badea. Cu Ivanov și Iliev a fost și Rednic de acord, l-a deranjat ca nu au semnat cu fii-sa și a început sa ii toace apoi. La fel cum a făcut cu Sorescu. Dacă e sa fim realiști, Rednic a făcut destul de mult rău în mandatul asta. Trebuia dat afara de mai de mult sau mai bine, nu trebuis sa fie adus. Dar acolo tot DDB a "contribuit", probabil ca i-a "omenit" pe "ultrasi" cu ceva, ca asa se lucrează cu Tara și Bucurica.

Singura vina a lui Rednic este ca a acceptat sa preia o asa echipa slaba .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează