FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

NOTE GSP Cum s-au descurcat jucătorii de la FCSB în derby-ul cu Craiova: copiii au luat notă de trecere, căpitanul a „picat”!

FCSB - Craiova 0-1 // foto: Facebook @ FCSB
FCSB - Craiova 0-1 // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 06:59 / Actualizat joi, 20 mai 2021 09:43

CS U Craiova a câștigat la Giurgiu în fața echipei de copii trimisă în teren de Toni Petrea, în penultima etapă a play-off-ului. Succesul a venit la limită, 1-0.

Cronica meciului FCSB - CS Universitatea Craiova 0-1, AICI

Fără obiectiv în finalul de sezon, FCSB a trimis pe teren o echipă de puști, majoritatea fotbaliștilor fiind fără experiență la acest nivel. Craiova, în schimb, a avut pe teren cea mai mare parte a titularilor încă din primul minut, dar a înscris un singur gol, prin golgheterul Alexandru Cicâldău, introdus pe teren la pauză.

Note GSP după FCSB - Craiova 0-1

Puștii gazdelor s-au descurcat onorabil, un singur fotbalist dintre cei aflați pe teren primind o notă mai mică de 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi. Este vorba chiar despre căpitanul Dragoș Nedelcu, cu o evoluție ezitantă. Fotbalistul transferat pe bani mulți de la Viitorul a acuzat și probleme medicale în prima parte, dar a rămas pe teren până în minutul 69.

Cei mai buni de la FCSB au fost Răzvan Oaidă, Ovidiu Perianu și Ionuț Vână, noți notați cu 6.

De cealaltă parte, Craiova a stat bine în defensivă, dar nu a fost foarte inspirată în atac. Dintre jucătorii cu profil ofensiv, doar Dan Nistor (6) și Alexandru Cicâldău (7) au primit peste 5. În defensivă, 4 fotbaliști au fost notați cu 6: Pigliacelli, Acka, Bălașa, Vătăjelu și Mateiu, în timp ce Căpățână, folosit fundaș dreapta, a primit 5.

Toni Petrea, aflat la penultimul meci pe banca FCSB-ului, a fost notat cu 5, în vreme ce Ouzounidis, omologul său de pe banca adversă, a primit 6.

Cum s-au descurcat jucătorii de la FCSB în derby-ul cu Craiova: copiii au luat notă de trecere, căpitanul a „picat”!

Clasament play-off Liga 1: FCSB și Craiova, pe podium

VIDEO. Marea problemă a „roș-albaștrilor”: „FCSB nu are un lider în teren”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Pot colabora MM și Șumudică? Relație tumultoasă: „Nu voi lucra niciodată cu el!”

Fanii FCSB nu-l vor pe Șumudică! Protest la Giurgiu + condiția pentru a-l accepta pe noul antrenor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  20 Mai 2021, 10:24

puturosul de Nedelcu, 2 mil euro.... ce mai mare teapa

dobrescum001
dobrescum001  •  20 Mai 2021, 10:01

Foarte sugestivă poza, Florinel Coman pe ce post a jucat ?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează