FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 1-0

Note GSP la Craiova - Dinamo: Majoritatea „câinilor roșii” au primit 4 și 5 » Doi jucători din Bănie au obținut nota 7

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 07:58 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 09:23

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, în derby-ul rundei #22 din Liga 1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Andrei Ivan (24 de ani) în prima repriză.

Marko Pigliacelli și Andrei Ivan au fost considerați cei mai buni jucători de pe teren de Gazeta Sporturilor și au obținut nota 7. Atacantul oltean se află la al treilea gol înscris în ultimele patru partide și pare că și-a recăpătat forma pierdută după Campionatul European de tineret din vara lui 2019.

Note GSP » Craiova - Dinamo 1-0

Marko Pigliacelli a menținut intactă poarta oltenilor. Deian Sorescu putea deschide scorul în primele minute ale meciului, din lovitură liberă, dar portarul italian a respins șutul dinamovistului. Marko Pigliacelli a intervenit salvator și la șutul „decarului” din Ștefan cel Mare, Gevaro Nepomuceno, care a încercat să marcheze cu un șut la colțul scurt în minutul 35.

Deian Sorescu și Mihai Eșanu au fost punctați cu 6, fiind cele mai mari note din lotul lui Jerry Gane. Scorul de pe tabela stadionului Ion Oblemenco putea să fie mult mai mare, dar noul „Lobonț” a apărat șutul lui Alexandru Cicâldău din prima repriză. Căpitanul oltenilor, Nicușor Bancu, a scăpat singur cu Eșanu în ultimele minute ale meciului, dar portarul „câinilor roșii” a respins excelent.

Cinci jucători de la Dinamo au primit nota 4

Cinci jucători de la Dinamo nu au primit notă de trecere și au încasat 4: Marco Ehmann, Diego Fabbrini, Janusz Gol, Magaye Gueye și Andrei Radu. De la Craiova, singurii jucători care au primit nota 4 au fost tânărul George Câmpanu și înlocuitorul său din a doua repriză, Ivan Mamut, care în urmă cu două etape a marcat primul său gol în Liga 1, împotriva celor de la FC Argeș.

+5 FOTO

7a fost nota primită de centralul partidei, Florin Andrei. Asistenții Florin Danșa și Laszlo Bucsi au primit același calificativ din partea Gazetei Sporturilor

Dragoș Bon, aflat la ultimul meci pe banca trupei din Bănie, a obținut nota 7 și a încheiat cu brio mandatul de interimar de la CS Universitatea Craiova: două victorii, patru goluri marcate, zero primite. Omologul său de pe banca lui Dinamo, Jerry Gane, a primit nota 5.

Ne-a lipsit finalizarea în această seară. Am făcut o singură greșeală, iar ei au profitat. Am suferit în fața porții, n-am avut luciditate. Mă așteptam mai mult de la Fabbrini și Nepomuceno. Și cu FCSB am suferit la finalizare. Poate aveam nevoie de mai mult noroc și de mai multă inspirație în ultima treime

Jerry Gane, antrenor Dinamo, la LookSport+

VIDEO. Cum au fost încurajați jucătorii Craiovei înaintea duelului cu Dinamo

Citește și alte știri din Liga 1:

Dan Nistor, show la interviu! Cum arată piciorul mijlocașului: „Am glezna cât capul meu!”

Deian Sorescu, ultimatum pentru Dinamo: „Nu vreau să rămân la nivelul ăsta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
baba_vanga
baba_vanga  •  12 Februarie 2021, 15:37
Postat de Ilie Tarnoveanu pe 07 Februarie 2021, 09:41

Daca e sa-mi dau si eu cu parerea cel mai bun de pe teren a fost Baiaram. Dribling fin, ajuta cu mult folos apararea si ce pasa lui Ivan la gol. Dirijat de un antrenor competent si ceva forta pusa pe el devine curand de 10-12 milioane.

Pai ce facem tati, o luam pe urmele lui Becali ? ... punem jucatorii in fiecare saptamana pe cursul valutar ? :)

dansy
dansy  •  07 Februarie 2021, 12:36

Da ,dar si Mateiu a jucat excelent blocand aproape toate atacurile lui Dinamo.Si Andrei Ivan a jucat bine si a alergat extraordinar de mult.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  07 Februarie 2021, 09:41

Daca e sa-mi dau si eu cu parerea cel mai bun de pe teren a fost Baiaram. Dribling fin, ajuta cu mult folos apararea si ce pasa lui Ivan la gol. Dirijat de un antrenor competent si ceva forta pusa pe el devine curand de 10-12 milioane.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează