FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI 2-1

Note GSP la FCSB - Voluntari: mulți fotbaliști cu 5 și la gazde. Un singur 8

Florin Tănase și Dennis Man FOTO Facebook FCSB +15   FOTO
Florin Tănase și Dennis Man FOTO Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 08:10 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 08:45

FCSB a câștigat la limită aseară, 2-1 cu FC Voluntari. Trupa antrenată de Toni Petrea (45 de ani) va rămâne pe prima poziție și la finalul acestei etape, indiferent de rezultatul pe care îl va obține CFR Cluj.

Dennis Man a fost considerat cel mai bun jucător de pe teren de Gazeta Sporturilor și a obținut nota 8. Vedeta roș-albaștrilor din acest sezon a deschis scorul în prima repriză și a obținut lovitura de la 11 metri din care Florin Tănase a mărit avantajul gazdelor. Căpitanul celor de la FCSB a fost văzut de reporterii ziarului drept al doilea cel mai bun jucător de pe teren, după ce a transformat lovitura de pedeapsă și a ajuns la 13 reușite stagionale în acest sezon, la un gol distanță de liderul Man. 

Florinel Coman, evoluție slabă ca „9 fals”

Florinel Coman a început aseară din nou pe post de 9 fals. Ultima dată când a jucat pe acest post a fost în urmă cu aproximativ 2 ani, când FCSB a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei României de FC Hermannstadt. 

Florinel a încasat cea mai mică notă dintre jucătorii celor de la FCSB, alături de integraliștii Adrian Șut și Ovidiu Popescu. „Lampard” a comis penalty-ul din care Voluntari a marcat la ultima fază a meciului.

FCSB - Voluntari 2-1 » Note GSP

Note GSP la FCSB - Voluntari: mulți fotbaliști cu 5 și la gazde. Un singur 8

Darius Olaru și Valentin Crețu, care au intrat pe teren în a doua repriză, au fost și ei notați cu 5. Toni Petrea, antrenorul liderului din Liga 1, a obținut nota 7, în schimb ce Bogdan Andone, care a plecat cu scandal în 2019 de la formația finanțată de Gigi Becali, a fost punctat cu 5.

Am avut multe oportunități, dar nu am profitat de ele, așa cum îmi doream. A existat și această eroare, în final, când am comis un penalty. Nu e normal, dar a fost un joc bun, o victorie importantă. Noi mereu discutăm pe tema asta, le spun că meciul se termină doar când fluieră arbitrul. Trebuie să înțeleagă asta.

Toni Petrea, antrenor FCSB

Voluntari, trei note de 4

Cosmin Achim, fotbalistul care l-a faultat aiurea pe Dennis Man în propriul careu, a obținut cea mai mică notă de pe teren, alături de colegii săi din atac, Alexandru Stoica și Sebastian Mailat.

VIDEO. Dumitru Dragomir, după FCSB - Voluntari 2-1: „FCSB e o echipă plină de individualiști. Agenții caută altceva”

Citește și alte știri din Liga 1:

„FCSB nu e Steaua Bucureşti! Marca e la armată” » Declarație fără echivoc venită din partea LPF

Dennis Man se victimizează: „Se răzbună pe mine acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
valentindragobete
valentindragobete  •  23 Ianuarie 2021, 09:56

Parafrazând un turnător la securitate si fost președinte de țară, pot spune doar atât: să vezi ce spectaculoasă e gazeta când trage ea concluzii si da note ca o " profesoară " doar cu liceu !

steaua1986.
steaua1986.  •  23 Ianuarie 2021, 09:43
Postat de baddog26 pe 23 Ianuarie 2021, 09:24

Ce va place sa fabulati.Sezonul trecut in Gruia ati castigat cu 1-0 dupa o avalansa de ocazii a celor de la FCSB.Fara Arlauskis nu se stie cat se termina.In meciul din Decembrie,ati castigat cu sansa , fara a etala un joc cine stie ce.Bara Man,ocazie mare Coman.Noroc cu greselile pseudo-aparatorilor de la FCSB.

Gretos comentariu.

baddog26
baddog26  •  23 Ianuarie 2021, 09:24
Postat de clujcampion pe 23 Ianuarie 2021, 08:51

Man si tanase sunt incantatori in meciurile cu echipele din cooperativa... Oare de ce nu pot trage un sut la poarta cu CFR de exemplu?

Ce va place sa fabulati.Sezonul trecut in Gruia ati castigat cu 1-0 dupa o avalansa de ocazii a celor de la FCSB.Fara Arlauskis nu se stie cat se termina.In meciul din Decembrie,ati castigat cu sansa , fara a etala un joc cine stie ce.Bara Man,ocazie mare Coman.Noroc cu greselile pseudo-aparatorilor de la FCSB.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează