FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noua țintă a lui Gigi Becali!? Patronul de la Botoșani anunță: "Prețul a crescut cu 100.000 de euro din cauza asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 17:08

Gigi Becali l-a luat la țintă pe Hervin Ongenda, mijlocașul ofensiv celor de la Botoșani. Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, e convins că fostul jucător de la PSG va fi pe lista patronului FCSB în iarnă, când pretențiile vor fi mai  mari. 

Declarațiile ofensatoare pe care Becali le-a dat la adresa jucătorului îl vor mai costa 100.000 de euro în iarnă, peste prețul pe care îl va propune, anunță oficialul moldovean. 

"Eu cu Gigi Becali mă aflu în relații foarte bune, dar îl asigur că această glumă o să îl coste 100.000 de euro în plus. În mod sigur în iarnă el o să mă sune și o să mi-l ceară pe Ongenda, iar atunci, după prețul pe care el o să mi-l dea, eu să îi amintesc de această glumă și o să îi spun să mai pună la prețul oferit de el încă 100.000 de euro.

Asta este viața! Glumele se mai și plătesc uneori în viață. Și îi mai spun lui Gigi Becali că nu are fotbalist pe la echipa lui ca Ongenda.

Să îl urmărească pe acest fotbalist în următoarele etape, iar apoi îmi știe numărul de telefon. Însă dacă sună ocupat, atunci să mai încerce, iar când o să prindă fir liber, atunci o să îi cer 100.000 de euro în plus", a spus Iftime pentru Fanatik.

"Botoșani e echipă de play-off, 100%. Bine, dacă joacă titular Ongenda, locul 12. Când joacă cu Ongenda, joacă cu un om în minus. Asta e ambiția lor" Gigi Becali 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
rumunek
rumunek  •  04 Septembrie 2018, 22:26

E periculos sa ai aceeași părere cu GB, imediat esti catalogat. Insa chiar crede cineva ca un jucător cu CV-ul lui Ongenda ajungea la Botoșani dacă avea toți boii acasă? Am auzit in comentariul de la Digi ca da peste 70% din pase cu exteriorul. Nici Ronaldinho nu încerca atâtea si ala chiar era fotbalist. Poate ca Botoșani va face o afacere cu acest jucător, dar el dacă era asa o stea il vedeam pana acum mai mult prin liga noastră puternica.

sexilian
sexilian  •  04 Septembrie 2018, 22:22

doi preacinstiti..........

bianconerri
bianconerri  •  04 Septembrie 2018, 21:58
Postat de Ovidiu Siminiceanu pe 04 Septembrie 2018, 20:46

Isi reamintesc ca scorul a fost 2-2 dupa ce a fost 2-0 ptr Steaua.Blaturi viseaza numai eternii optari care nici macar nu ar fi trebuit sa-si mai deranjeze deplasarea din Oltenia,scorul ar fi fost acelasi.

Amice, uită-te pe statistici și adu-ți aminte de vorba românească cu floarea și primăvara...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează