FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS IAŞI, AZI, 18:00, LOOK PLUS, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Noul Alex Bourceanu vine din ”B”! Steaua pregăteşte întăriri pentru mijlocul terenului

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 decembrie 2014 21:39

Campioana se pregăteşte să-şi înlocuiască mijlocaşii centrali pe care îi pierde cu un fotbalist din Liga a doua! Alexandru Răuţă, căpitanul lui CS Mioveni, e o ţintă pentru Steaua şi poate să ajungă în Ghencea fie în iarna aceasta, fie în vara viitoare.

Şi Dinamo îl urmăreşte pe mijlocaşul defensiv pe care îl antrenează Claudiu Niculescu în Argeş. Răuţă e deja informat despre tratative: "Ştiu de interesul Stelei şi al lui Dinamo. Îmi face plăcere, normal, asta înseamnă că sînt apreciat, lumea consideră că joc bine. Cu "cîinii" am discutat şi în vara trecută, dar nu s-a concretizat transferul în Ştefan cel Mare. Sincer, nu ţin neapărat să merg la Steaua sau la Dinamo, oricare club din prima ligă ar constitui o destinaţie interesantă pentru mine, din moment ce ar însemna un progres în carieră".

Au avut "mînă bună" cu argeşenii
Roş-albaştrii sînt interesaţi să aducă mijlocaşi noi fiindcă jucătorii pe care îi are Gâlcă pe această poziţie au cu toţii probleme contractuale. Bourceanu va reveni după 30 iunie 2015 la Trabzonspor, de unde a fost împrumutat. Iar Prepeliţă şi Sînmărtean devin liberi la aceeaşi dată şi nici unul dintre ei nu a acceptat, deocamdată, extinderea înţelegerii cu campioana.

Răduţă, 22 de ani, a mai jucat la FC Argeş înainte să evolueze pentru Mioveni. El ar completa o tradiţie pe care a instituit-o Steaua, aceea de a recruta fotbalişti trecuţi pe la FC Argeş. Prepeliţă şi Tănase, doi dintre titularii din acest moment, au fost crescuţi la Piteşti. Ca şi Bogdan Stancu, fostul golgeter din Ghencea vîndut la Galatasaray pentru 5 milioane de euro.

150.000 de euro constituie cota de pe transfermarkt a lui Răuţă, un preţ pentru care Mioveniul ar fi dispus să se despartă de tînărul mijlocaş

"Ştiu de interesul lui Dinamo şi al Stelei. Sînt absolut încîntat că mă vor. Nu mi-ar fi frică de concurenţa din aceste echipe. Pînă la urmă, tot va trebui să fac un asemenea pas, doar n-o să rămîn în Liga a doua toată viaţa!"
Alexandru Răuţă, mijlocaş Mioveni

"Încă sînt dezamăgit pentru eliminarea din Cupa României. Ne-a mai consolat Claudiu Niculescu, ne-a zis că sîntem nişte eroi şi că numai nişte oameni precum cei de la CFR pot fi atît de lipsiţi de fair-play"
Alexandru Răuţă, mijlocaş Mioveni


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
bumix
bumix  •  07 Decembrie 2014, 15:45

MATEIU VALOARE PT. STEAUA

secundul
secundul  •  07 Decembrie 2014, 15:10

Daca e bun, de ce nu? Si Gardos a venit din liga a 2-a.

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  07 Decembrie 2014, 13:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Se vor schimba, fiule, dar IN MAI RAU. A murit Ceausescu de 25 de ani, si ANALFABETII au CUCERIT TOATE DOMENIILE. SI ale STATULUI, si restul domeniilor de activitate.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează