FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Făcut “Piftie” de Ganea pentru că nu are doctor la club, Valeriu Iftime răspunde: „E un grobian”. Surpriză: noul doctor de la Botoșani e nora patronului

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2020 11:26 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 12:53

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, i-a răspuns fostului internațional Ionel Ganea care acum o lună îl ironiza și îl critica pentru faptul că nu are un doctor la echipă. Iftime a anunțat că echipa sa angajat un medic permanent: pe nora sa! 

În iunie 2020, în direct la GSP Live, Ionel Ganea critica dur faptul că FC Botoșani nu are un doctor angajat full-time, ci un colaborator, pe Petre Rădăuceanu de la Spitalului Județean din localitate:  „Vă dați seama ce înseamnă să nu ai medic la echipă? Este caz penal! Dacă se întâmplă ceva cu un jucător pe teren, sau la antrenament, cine răspunde? Primul care va fi tras la răspundere este antrenorul, pentru că el nu gândește atunci când folosește jucătorii. Dacă n-ai doctor la echipă și se întâmplă ceva, antrenorul e răspunzător direct”.

Fostul internațional îl ironiza totodată pe Valeriu Iftime, finanțatorul de la Botoșani, pe care l-a numit, depreciativ, „Piftie”: 

„La Botoșani, marele Piftie tot face gălăgie, dar aduce doctor care a lucrat în spital și îl bagă la echipă. Ca să ce? Nu înțeleg cum i se permite acestui «Piftie» să vorbească despre alte echipe și anumiți oameni din fotbal, când el face cele mai mari nereguli. Se dă mare investitor, dar banii îi primește de la primărie”. 

Invitat azi la GSP Live, Valeriu Iftime i-a răspunsul lui Ganea: 

“El e un tip OK, numai că atunci când e nervos e necontrolat. E grobian în exprimare. Dacă sunt băgat în atmosfera asta trebuie să suport și asemenea lucruri. El a fost un fotbalist bun, dar e un tip foarte, foarte violent, mai ales în limbaj. Și fizic, știu că a lovit sau a țipat la o ziaristă cu ceva vreme în urmă.  Dar e felul lui, e caracterul lui, face parte din pitorescul acestui sport. Din păcare, însă, vedeți că el se limitează sau este ușor, ușor eliminat din zona asta atâta timp cât e violent în limbaj și în fapte. Dar, de altfel, cred că poate fi un antrenor bun. Mie îmi plac ăștia cu caracter, cu personalitate, un pic violenți la nivel de acțiune. Nu mă refer la a lovi”.

Moderator: Probabil nu va fi antrenor la echipa dumneavoastră.
Iftime: Nu se știe, nu se știe. Dacă nu își reverifică un pic limbajul și celalalte, neavând echipă, nu are cum deocamdată. Dar e păcat, e un tip talentat. Mă uit și la copilul lui. 

Întrebat dacă a remediat situația reclamată de Ganea, Iftime a anunțat că Botoșani și-a angajat doctor permanent. Numele doctorului este Ioana Iftime, nimeni alta decât soția lui Vlad Iftime, fiul cel mare al finanțatorului clubului!

“O cheamă Ioana, este medic de recuperare cu studii, cu un masterat la care lucrează acum la Barcelona. Puteți să verificați. Nu vă spun cum o cheamă pentru că după aia are legătură cu mine. E soția copilului meu, din fericire pentru mine. Dar nu a venit la club că am vrut eu. Nu am niciun amestec. Ea a făcut medicina la Cluj cu o medie excepțională, putea să rămână în învățământ. A venit la Botoșani pentru că așa a fost bucuria și fericirea ei, să vină cu băiatul meu. Acum e angajat la club ca medic", a dezvăluit socrul-patron al noului doctor de la Botoșani.

EXCLUSIV VIDEO Făcut “Piftie” de Ganea pentru că nu are doctor la club, Valeriu Iftime răspunde: „E un grobian”. Surpriză: noul doctor de la Botoșani e nora patronului
Ioana Iftime, noul doctor de la FC Botoșani, unde patron este tatăl soțului ei. Sursă: Facebook

VIDEO. Ionel Ganea, dialog brutal la GSP Live » „Ți-ai lovit fosta soție?” / „Nu pot să neg. Viața nu e roz”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
stefan..
stefan..  •  02 Septembrie 2020, 09:11

Piftie....????:)))

2290353194581653
Andrei Piatra  •  01 Septembrie 2020, 17:20
Postat de 1923rapidgiulesti pe 01 Septembrie 2020, 13:18

Domnul "piftie"ne a vorbit juma de ora despre caracterul lui Ganea și mai nimic despre acuzatiile lui Ganea... Oare toată România asta a fost școlită de securitate?

Piftie e un fost ***, posibil si actual ***. Romania e tara ***, sunt peste tot, inclusiv in presa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2290353194581653
Andrei Piatra  •  01 Septembrie 2020, 17:19

Ganea e barbat, n-are nimic de ascuns si spune tot ce e de spus, indiferent daca adevarul deranjeaza sau nu. Tot respectul pentru Ganea si pentru barbatii romani, atatia cat au mai ramas.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează