FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noul transfer al lui Dinamo abia așteaptă derby-ul cu Steaua: "În Danemarca toată lumea știe de acest meci"

Foto: fcdinamo.ro
Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 00:00

Dinamo a reușit să-l transfere pe Azer Busuladzici, mijlocaș bosniac care a evoluat ultima dată la Odense, în Danemarca.

 Fotbalistul de 24 de ani cunoaște bine fotbalul românesc și abia așteaptă să joace împotriva rivalei Steaua. 

"Totul s-a întâmplat foarte rapid! Antrenorul a vrut să vin cât mai repede posibil aici. Am căutat pe internet, am vorbit multe ore cu agentul meu dacă e locul potrivit pentru mine și el mi l-a recomandat. E prima mea experiență în străinătate.

Dar e un club mare și e un pas mare pentru mine. Sunt fericit să fiu aici și de abia aștept să îi cunosc pe ceilalți jucători. Primul lucru pe care l-am văzut a fost cel legat de fani. Au niște suporteri extraordinari, dar și stadionul pe care joacă anumite meciuri.

Dar și echipa. Au mulți jucători buni și tineri și e bine să păstrezi asta. Am avut mai multe oferte din Danemarca, dar când a venit cea din București, a fost foarte ușor să accept. E un club mare", a declarat Busuladzic pentru Digi Sport.

...despre fotbalul românesc: "În Danemarca, cele mai cunoscute sunt Dinamo și Steaua. Știu că sunt mari rivale, dacă întrebi în Danemarca, ei cunosc foarte bine aceste două echipe. Derby-ul României este între cele două, știu că oamenii așteaptă cu nerăbdare acest meci. Sunt două cluburi mari. Și eu îl aștept! Am văzut cum e când se întâlnesc. E uimitor! E un meci mare aici în România și toată lumea îl urmărește. Deci e perfect!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
481849858606329
Mihai Dascalescu  •  01 Iulie 2016, 11:13

da ma a venit an romania sa bata fcsb cum vam mai batut ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tb73
tb73  •  30 Iunie 2016, 06:58
Postat de travka pe 29 Iunie 2016, 21:19

pardon: au auzit de Steaua pentru ca le-a dat cu terenul in cap de fiecare data, si campioanei FC Copenhagaa, si campioanei Molde, de Dinamo nu a auzit nimeni va zic eu sigur

Superba sigla, ar trebui sa fie sigla lui FC Steaua Bucuresti :)))

tb73
tb73  •  30 Iunie 2016, 06:56
Postat de nebraska pe 29 Iunie 2016, 18:50

Ce derby cu clona fcsb?Bietul n-a aflat ca Steaua nu mai exista.

Pregatiti-va de Liga Campionilor in continuare... Ce sa-i faci, "e acri" strugurii cand nu ajungi la ei :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează