FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Noul Wesley" părăseşte Liga 1 după 3 meciuri » Renan şi-a reziliat contractul cu Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 21:44

Renan Silva s-a despărţit astăzi de Rapid, după ce a ajuns la un acord cu pentru rezilierea contractului.

Mijlocaşul de 23 de ani se afla de numai şase luni în Giuleşti şi era pariul lui George Copos, care-l vedea "un jucător de valoarea lui Wesley".

Conform DolceSport, brazilianul îşi va primi salariile restante pe ultimele patru luni. Deşi ar fi dorit să rămînă alături de echipă şi pentru ultima etapă, rapidiştii au refuzat pentru că ar fi trebuit să plătească pentru a-i schimba biletul de avion. Renan e al doilea jucător al Rapidului care-şi reziliază contractul după Marius Bilaşco.

“Am intrat în acord în aceste zile pentru a-mi încheia contractul şi fiecare să-şi vadă de viaţa lui. Dar le voi ţine pumnii de departe, pentru că galeria Rapidului nu merită situaţia asta. Sînt nişte suporteri minunaţi care ne-au adoptat foarte bine”, a spus Renan la Dolce Sport.

3 meciuri a jucat Renan pentru Rapid în prima Ligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
birjovanu
birjovanu  •  11 Decembrie 2012, 22:42

cat cere copos pe Rapid?un euro,de ce nu la tinut pe baiatul asta sa il vanda mai departe daca era asa bun cum zicea el?deasta se prabuseste rapidul de scarba lui

steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Decembrie 2012, 11:23

Si asta a fost cumparat tot de pe youtube ca celalalt? E mare maestru copos la "cumparaturi online".

supereduardo10
supereduardo10  •  11 Decembrie 2012, 08:53

Saracul de Copos crede ca un jucator iti face meciuri mari peste noapte. Nu stiu daca Renan era valoros dar stiu ca nu asa se poate face o mate echipa. Din pacat in ro amatorismul este la el acasa!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează