FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Nu au liniște! Rapid riscă să piardă la "masa verde" meciul împotriva Chiajnei » Motivul e incredibil!

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 19:02

Giuleştenii pot pierde meciul cu Chiajna la "masa verde" din cauza unor datorii la firma de pază şi protecţie care asigură stewarzii. Firma "CPS Security" nu mai doreşte să asigure servicii, indiferent dacă clubul stinge datoriile.

Nici nu s-au liniştit "apele" în Giuleşti cu schimbarea de antrenori, că acum a apărut o nouă problemă. Şi asta cu doar cîteva zile înainte de meciul cu Chiajna, programat luni pe Giuleşti, partidă considerată capitală în salvarea retrogradării.

Firma de pază şi protecţie, "CPS Security", care asigură echipei patronate de Valerii Moraru servicii de supraveghere şi pază la meciuri, a trimis clubului, pe 6 aprilie, adică cu două zile înainte de partida cu ASA Tg. Mureş, o notificare prin care cerea stingerea datoriilor acumulate din decembrie 2014 pînă în momentul curent. După acea partidă, Rapid a achitat o parte din bani, dar acum Rapid figurează iar cu datorii neachitate de 20.000 de RON.

S-au săturat

Avînd în vedere întîrzierile constante, firma de pază i-a anunţat pe giuleşteni că va mai detaşa stewarzi doar în cazul în care clubul plăteşte pentru serviciile dorite înainte de meci şi nu după, aşa cum obişnuia pînă acum. Mai mult, firma a anunţat clubul Rapid că în cazul în care nu va da un răspuns oficial notificării primite, firma de protecţie va renunţa definitiv la colaborare.

Reprezentanţii clubului nu au răspuns firmei în nici un fel, aşa că "CPS Security" a trimis joi, după 11 zile de la prima notificare, o nouă atenţionare prin care clubul este înştiinţat că firma de pază şi protecţie încetează orice colaborare cu echipa de lîngă Podul Grant, indiferent dacă va achita datoriile sau nu.

Jandarmi şi stewarzi la ruptul biletelor

Conform unor surse autorizate, conducerea firmei de pază a fost deranjată de lipsa de seriozitate în achitarea datoriilor pentru că la fiecare partidă trebuie detaşaţi 150-200 de stewarzi, care sînt relocaţi din alte obiective, şi plătiţi special pentru eveniment.

O altă problemă a fost că la meciul cu Petrolul, din Giuleşti, Rapidul nu a avut oameni care să asigure serviciul de ticketing şi, atunci, a folosit mai mulţi stewarzi şi chiar jandarmi!, la intrările stadionului pentru a rupe biletele spectatorilor.

Astfel, meciul de luni, cu Chiajna, poate fi amînat de observatorul partidei, legea nepermiţînd desfăşurarea unui meci de fotbal fără stewarzi. În cazul amînării, va trebui convocată o comisie FRF care să hotărască dacă meciul va fi rejucat sau Rapid va pierde la " masa verde".

Patronul Rapidului, Valerii Moraru nu a putut fi contactat pentru declaraţii, avînd telefonul închis.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
minosu
minosu  •  19 Aprilie 2015, 20:58
Postat de mvradulescu pe 18 Aprilie 2015, 08:59

Deși mă deranjează obrăzniciile obișnuite ale unora din suporterii rapidişti, nu le-aș dori să dispară de pe scena fotbalului mare din motive puerile, ci să-și apere "onoarea" pe gazon și să se poziționeze acolo unde îi recomandă valoarea sportivă, fără "aroganțe" de tip Pancu (care pare totuși "născut" în Giuleşti dintr-un "altoi" adus de la Cotnari), ori fault-uri grosolane "model" Săpunaru !

Aroganta pe care o are Pancu o avea si lacatus la Steaua prietene .Amândoi sant facuti din acelasi aluat prietene, iubesc pana la nebunie echipa lor de suflet. Nui nici o diferenta.A ba da am uitat ,pancu nu rupe picioarele la adversari

andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Aprilie 2015, 11:59
Postat de borat101 pe 18 Aprilie 2015, 06:29

Vezi ca de la anul nu mai existati. Moscova a cerut sigla si palmaresul. Iar *** si neamurile lui nu are banii care ii cere Rusia. Mai bine faceti lobby/campanie la Moscova, ca acolo sunt deja puse trofeele, palmaresul si sigla....linga Tezaurul Romaniei.

mie mila de tine,ups ,de fapt nu imi e ,esti prea p a pagal pt mine,o sa vezi ca rapid se desfiinteaza sa vezi atunci party in tara !acum *** a *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mvradulescu
mvradulescu  •  18 Aprilie 2015, 08:59

Deși mă deranjează obrăzniciile obișnuite ale unora din suporterii rapidişti, nu le-aș dori să dispară de pe scena fotbalului mare din motive puerile, ci să-și apere "onoarea" pe gazon și să se poziționeze acolo unde îi recomandă valoarea sportivă, fără "aroganțe" de tip Pancu (care pare totuși "născut" în Giuleşti dintr-un "altoi" adus de la Cotnari), ori fault-uri grosolane "model" Săpunaru !

Vezi toate comentariile (50)
Comentează