FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Nu cred că are contracandidat” » Mihai Stoica îl propune la națională după Oțelul - FCSB + Pe cine a mai lăudat

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 18:36 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 20:09

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a făcut o analiză a jocului prestat de echipa roș-albastră la Galați. 

FCSB s-a impus pe terenul trupei lui Dorinel Munteanu, 2-0, iar Mihai Stoica a lăudat jocul elevilor lui Charalambous. În plus, acesta a enumerat și jucătorii care l-au impresionat.

În ziua în care a aflat că intră pe Ghencea, FCSB primește din nou interzis pe Arena Națională! Cine vine la București?
FCSB
În ziua în care a aflat că intră pe Ghencea, FCSB primește din nou interzis pe Arena Națională! Cine vine la București?

Mihai Stoica îl propune pe Alexandru Pantea la națională 

„Jucătorii care au jucat nesatisfăcător cu bulgarii au jucat foarte bine la Galați. Am suferit până la golul lui Popescu pentru că am întâlnit o echipă bine organizată. 

Chircheș e un lider. Jucătorii se bucură că îl au acolo, că au în permanență un lider cu ei. Iar după acest meci, Pantea merită o mențiune. A făcut un meci perfect. Cred că bate cu putere la ușa naționalei. Nu cred că are contracandidat pe postul de fundaș dreapta. Și a contat și revenirea lui Djokovic. Cu el în teren, crește și valoarea lui Șut. 

Și vreau să salut și revenirea cu reușite a lui Cordea. Am avut emoții la acest meci pentru că veneam după o deplasarea obositoare, cu un orar foarte ciudat. Încă suferim la multe capitole, dar e normal. Da, Oțelul a avut două bare, dar să nu uităm că prima vine după o greșeală de arbitraj”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

  • Alexandru Pantea este un fundaș dreapta de 19 ani. Are 20 de minute jucate la naționala de seniori, în noiembrie 2022, în amicalul cu Moldova

VIDEO Totul despre FCSB - CSKA 1948 Sofia

Citește și: 

A venit nota de plată! UEFA a amendat Federația după incidentele de la România U21 - Ucraina U21

Cum a ales FCSB să facă anunțul oficial al revenirii în Ghencea

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
magic4ever
magic4ever  •  01 August 2023, 14:56
Postat de hugegrant pe 31 Iulie 2023, 21:53

pai Steaua asta este FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI.

Fcsb este inregistrat la Osim cu Fotbal Club Sportiv Bucuresti si cu Faci Ce Spune Becali...daca nu ma crezi mergi so verifica si nu mai induce lumea in eroare pt ca Fcsb nu este Steaua si a pierdut definitiv in instanta numele,stema si palmaresul!

magic4ever
magic4ever  •  01 August 2023, 14:53

E asa bun Pantea de v-a fost frica sa jucati cu el in meciul cu Tska sa nu pierdeti meciul si milioanele de euro din cupele europene....asa au fost promovati pentru nationala si perlele Popescu si Coman si nu au avut nici o reqlizare cand au jucat si au fost printre cei mai slabi....asa perle...Maneq si Ratiu au 10 clase peste Pantea,nu are cum sa joace niciodata inaintea lor....si Sorescu pe care nu ati avut bani sa il cumparati este mult peste Pantea...

parpalache
parpalache  •  01 August 2023, 08:48

Nu ca baiatul nu ar fi bun(la fcsb-in meciurile carora „ploile sunt legate”),dar daca e vorba de naționala,e clar ca orice„propunere”e ordin pentru selecționer!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează