FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

"Nu cred că e nicio problemă că a jucat la Steaua" » Sorin Cârțu propune un nume surprinzător pentru banca celor de la CS U Craiova

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 13:41

Sorin Cârțu opinează că Mirel Rădoi, actualul selecționer al reprezentativei U21, ar fi potrivit pentru a prelua la un moment dat CS U Craiova. 

" Mirel Rădoi a fost unul dintre jucătorii mei preferaţi în carieră. Nu m-am înşelat în privinţa calităţilor lui şi m-am putut baza întotdeauna pe el pe teren. Sunt convins că va fi şi un antrenor de succes, chiar dacă a avut ghinion la Steaua. 

Îl văd antrenând Craiova, nu cred că e nicio problemă că a jucat la Steaua. Cândva va trebui să fie şi pe banca Universităţii. Ştie ce se cere aici şi cred că va reuşi lucruri frumoase", a declarat Sorin Cârțu pentru TV Telekom Sport. 

Devis Mangia, antrenorul celor de la CS U Craiova, își joacă postul în următoarele 3 etape. Italianul e obligat să obțină 7 puncte din partidele cu Viitorul, CFR Cluj și Hermannstadt.

Vezi și: EXCLUSIV Dorinel Munteanu e favorit! Fostul campion e aproape de a reveni în Liga 1: azi se decide totul

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
suporterucv
suporterucv  •  18 Septembrie 2018, 01:15
Postat de Jonh Santejudean pe 17 Septembrie 2018, 21:50

Oare, cum poate Cirtu sa spuna Universitatea Craiova cind aceasta mizerie de echipa s-a infiintat la ordinul partidului la Mogosoaia.RUSINE TRADATORILOR...

Poate mai baiatule, pentru ca se cheama LEGAL ”Universitatea” !!! Vezi decizia ICCJ din sept 2017, daca mai respectam justitia in aceasta tara !! Dar probabil ca tu nu o respecti, asemeni PSD ului care o considera ”odioasa” !!

198009014290024
Jonh Santejudean  •  17 Septembrie 2018, 21:50

Oare, cum poate Cirtu sa spuna Universitatea Craiova cind aceasta mizerie de echipa s-a infiintat la ordinul partidului la Mogosoaia.RUSINE TRADATORILOR...

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 Septembrie 2018, 20:16

Chiar nu este!Pentru ca Craiova este satelitul echipei lui Becali!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează