LIGA 1    •   CS U CRAIOVA

E în mare pericol! Condiția obligatorie pe care Mangia trebuie s-o îndeplinească pentru a nu fi demis

Foto: Bogdan Dănescu

Foto: Bogdan Dănescu

Articol de — Andrei Crăiţoiu Luni, 17 Septembrie

Pentru a scăpa de demitere,  Devis Mangia, antrenorul lui CS U Craiova, e obligat să obțină minimum 7 puncte din următoarele 3 meciuri, cu Viitorul, CFR și Hermannstadt. Juveții nu-și regăsesc cadența. Deși au condus la Mediaș, elevii lui Mangia n-au făcut față presiunii unei formații făcute în doar o lună și jumătate și au plecat acasă cu capul în pământ, pierzând cu 2-3. 

"Am făcut prea multe erori. Când o echipă pierde, primul care greșește e antrenorul! Probabil că e nevoie să se schimbe ceva. Eu sunt convins că alegerile făcute au fost cele corecte în acest meci. Dar pe teren a ieșit altceva. Urmează un program foarte dificil, sper să putem demonstra ce fel de echipă suntem", a declarat Devis.

Peninsularul trebuie să strângă măcar 7 puncte din meciurile cu Viitorul (a), CFR (d) și Hermannstadt (a) sau își face rapid bagajele!

10.000 €e salariul lunar pe care Mangia îl primește în Bănie

"Sunt dezamăgit de eșec întrucât am controlat clar jocul. Adversarii au avut trei, patru ocazii și ne-au dat trei goluri. Noi însă am ratat ocazii imposibil de ratat. Acum suntem obligați să câștigăm cu Viitorul"
Nicușor Bancu, fundaș CSU Craiova

"Am pierdut pe greșelile noastre. Chiar și așa, a fost un meci frumos. Sper să ne arătăm valoarea în meciurile care urmează! Vrem să ajungem sus, acolo unde ne este locul"
Cristian Bărbuț, mijlocaș CSU Craiova

Vezi și:

Comentarii (9 ) Adaugă comentariu

Gabi Simon  •  17 Septembrie 2018, 23:16

Nu e nici un pericol Mangia,presa asta mi stie cum sa isi faca rost de senzational. La Craiova e nevoie in continuare de stabilitate la echipa caci antrenori de schi,p nu ii gasesti la la piata .

antalmihai  •  17 Septembrie 2018, 19:03

Postat de Radulescu Aurel pe 17 Septembrie 2018, 15:12

E UNUL DIN CEI MAI SLABI ATRENORI DIN ROMANIA,SA PLECE DE MAINE CA E MAI BINE PENTRU CRAIOVA.SA VINA PITURCA SAU PRIETENUL LUI DE LA SEPSI ,CARE SUNT CU 3 CLASE PESTE ITALIAN.

dupa poza pari un copil... neajutorat... si dus rau... se vede ca esti dus...rau...

Icu Lucian Florin  •  17 Septembrie 2018, 15:27

Vă cam plictisiți pe la jiji gsp???? De ce să fie demis? Toate echipele favorite au început slab, Știința e la 4 puncte de jiji și la 3 de cfr Noi măcar am ieșit cu capul sus, am luat cupa, am jucat cu echipă de 300 de milioane, nu am fost umiliți de bucătari ???? Forza Știința Ale ????????????⚪????

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase