FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CRAIOVA 3-2

Mangia trage concluziile după thrillerul cu Gaz Metan: "Asta se întâmplă când faci atâtea greșeli"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 23:18

Devis Mangia nu e supărat pe jucătorii săi după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș. Nu a căutat un singur vinovat, fiind de părere că atât el, cât și jucătorii au comis-o în acest meci, pierdut 2-3. 

"Am făcut multe greșeli, chiar dacă am avut multe ocazii și mingea în majoritatea timpului. Așa se întâmplă când faci asemenea greșeli. Nu sunt supărat, iar dacă nu sunt eu supărat, nu trebuie să fie nici altcineva.

Se poate spune că ne-a luat puțin valul după victoria cu Dinamo, de acum trebuie să muncim mai mult, să schimbăm ceea ce am greșit.

O echipă care pierde 3 meciuri nu trebuie să se mai uite la adversari, trebuie să se uite la ea, la ceea ce greșește. Azi nu putem da vina pe cineva, când pierdem, pierde toată echipa, la fel și antrenorul. Urmează meciul cu FCSB, atunci o să vedem ce echipă suntem", a zis Devis Mangia la Look Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  16 Septembrie 2018, 15:54

Ce poate sa zica Mangia cand vede ca arbitrul da un penalty gratis ca sa bage Mediasul in joc. Ce poate sa zica atunci cand vede cum Mitrita e nesimtit si superficial cand executa un penalty? Ce poate sa zica din moment ce nu stie sa motiveze jucatorii? Mediasul a jucat cu ambitie, Craiova = praz cu orez. Ce poate sa zica daca i se aduc jucatori, (unii rasuflati ca Nuno Rocha, Gardos) pe ultima suta de metri?

observator_federal
observator_federal  •  16 Septembrie 2018, 10:39
Postat de unico_biancorossi pe 16 Septembrie 2018, 08:21

Nu fi prost, a fost ironic. Mangia nu e prost, stie ca nu toate echipele se bat singure, ca Dinamo. Echipa prazului cu orez din saracia Oltenia, exact ce este : praz cu orez.

Ai idei fixe, preconcepute, și o oarecare violență de limbaj... controlează-ți reacțiile! Fă mai bine o observație simplă ompară suporterii și galeria Craiovei cu cele ale altor echipe. Ai ceva, întemeiat, să le reproșezi?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Septembrie 2018, 08:21
Postat de Gabi Simon pe 16 Septembrie 2018, 00:59

Mai pikus-magnificus dute te rod si da mina cu Dragnea tot proslaviti atita partisdul asta de hoti ,poate iti inchiriaza si ti-r un domeniu,aici vb de Craiova ,o echipa de fotbal destul de buna in care o sa vedeti in 3-4 etape unde se vor afla ,si nu mai bagati politica murdara in Fotbal/

Nu fi prost, a fost ironic. Mangia nu e prost, stie ca nu toate echipele se bat singure, ca Dinamo. Echipa prazului cu orez din saracia Oltenia, exact ce este : praz cu orez.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează