FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Nu e bine"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2007 00:00

Cristi Borcea e nemultumit de locul 4 ocupat de Dinamo in prezent, dar crede ca Dinamo va ajunge in apropierea pozitiei intii pina la finele turului. Remiza cu Poli Timisoara (1-1), din stefan cel Mare, nu le-a picat bine conducatorilor dinamovisti, mai ales ca sint la 6 puncte in spatele liderului Ligii 1, CFR Cluj. Totusi, sefii se abtin sa faca afirmatii care sa se rasfringa asupra jucatorilor si a antrenorului Walter Zenga. Presedintele executiv Cristi Borcea a precizat si duminica seara, in cadrul emisiunii Realitatea sportiva, ca echipa este obligata sa cistige meciurile din aceasta saptamina, cu Unirea Urziceni si U Craiova, ambele in deplasare, pentru a avea liniste pentru pregatirea derby-urilor cu Rapid si Steaua.

"Avem un final de tur foarte solicitant, dar meciurile tari ne motiveaza. Intotdeauna am fost capacitati la maximum cind a fost vorba sa dam peste adversari motivati. Partidele grele ne ofera un stimulent aparte, astea ne plac noua", a declarat Borcea. Actionarul ros-albilor a recunoscut ca pozitia in clasament a "ciinilor", locul 4, nu are cum sa satisfaca orgoliul campioanei: "Clasamentul nu arata bine deloc! Cum sa fim multumiti? Dar eu cred ca Dinamo va ajunge cel putin pe locul 2 pina la finele turului. Obiectivul nostru este simplu: sa invingem in aceste ultime 5 meciuri pe care le mai avem de disputat, indiferent ca jucam la Urziceni sau cu Steaua in deplasare. Trebuie sa recuperam decalajul de puncte fata de CFR Cluj, ardelenii s-au dus cam departe. De cind a venit Walter Zenga la echipa, nu prea am mai luat goluri. E greu sa fii perfect, insa trebuie sa invingem mereu pentru a fi iar campioni".

Spera
La ultima convocare a echipei nationale, pentru meciurile cu Olanda (1-0) si cu Luxemburg (2-0), cinci dinamovisti au fost la lot. Lobont, integralist in ambele partide, Margaritescu, Cristea si Bratu, care au evoluat in a doua, si stefan Radu. Cristi Borcea sustine ca 7 jucatori ai "ciinilor" au sanse sa prinda lotul largit pentru Euro 2008: "Dar nu dau nume, fiindca riscam sa nu-i mai convoace Victor Piturca. Este un antrenor cu personalitate, extrem de valoros. O sa vedem ce va fi la vara".

Dinamo, lider detasat
Meciul Dinamo - Poli Timisoara, difuzat de Antena 1, a fost urmarit de 600.000 de spectatori (6,0 puncte de rating). Pe locul secund s-a situat Rapid - CFR Cluj (Kanal D), cu 4,9 puncte de rating, aproximativ 470.000 de telespectatori vizionind derbyul din Giulesti. Podiumul a fost completat de meciul Vaslui - Farul (TVR1) la care au privit 300.000 de spectatori (3,0 puncte de rating). (Costin Negraru)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează