FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nu e glumă. Becali are Real Madrid ca model: "Echipă de campioni" » Un titular de la Cluj, pe făras: "Mai stă el după jocul pe care l-a făcut?"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 20:00

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, s-a arătat dezamăgit de prestația jucătorilor din meciul de ieri cu CFR, criticându-l în special pe brazilianul William De Amorim. 

"Zidane a format la Real Madrid o echipă de campioni. Eu vreau la Steaua o echipă de campioni, care atunci când are nevoie de victorie, câștigă. Asta înseamnă o echipă de campioni.

Noi cu CFR am jucat în patru jucători. Plus Gnohere, care a intrat în repriza a doua. Enache mi-a plăcut și el, chiar dacă e «antigol», ca Tade.

La Cluj am jucat cu doi fundași centrali, Pintilii și Boldrin. Ceilalți au făcut figurație.

Păi mai stă Amorim la Steaua după meciul pe care l-a făcut ieri? Din 10 meciuri, 10 trebuie să le joace, nu unul da, altul ba. Amorim primea pase și invita adversarul să ia mingea. Nu se joacă așa fotbal", a spus Becali, la TV Digi Sport.

Citește și: Gigi Becali îl pune la punct pe Alibec: "Dacă vrei să-ți faci meseria, bine, dacă nu, fă-te tâmplar sau strungar"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează