Comentarii (5)
ipsilante
ipsilante  •  12 Ianuarie 2015, 10:02

Tot respectul pentru acest mare jucator si super luptator, Brandan. Ma intreb insa, el nu a auzit inca despre notiunea de TRATATIVA? Unul propune, celalalt contra-propune, se discuta si se ajunge, sau nu, la un consens... Am mari indoieli ca Brandan s-ar fi plans la Dolce sau Digi ca a fost jignit de propunerile conducerii Universitatii... Sint, din nou, aceleasi intoxicari ale buCURestenilor, dornici sa destabilizeze singura echipa la care, s-ar parea ca nu prea ar fi probleme... Sa ne pupe, toti care ne critica... Prostii latra, Stiinta asi vede de treburi... FORZA STIINTA!

aldan
aldan  •  12 Ianuarie 2015, 02:51

Ca si cand n-ar fi indeajuns ca provocati repulsie prin atitudinea voastra, PREA-VADIT, pro-stea-fara-nume, nu pregetati sa sa va bucurati, MULT-PREA-VADIT, de orice situatie nefavorabila a vreuneia dintre contracandidate (istorice sau nu)!... Macar schimbati-va numele! ...Gazeta Stanii Preaslavite, spre exemplu!... Sau... who knows, poate ca n-ar mai veni asa vartos malaiu' de la Inalta-Porta-Abla?!

ipsilante
ipsilante  •  11 Ianuarie 2015, 23:12

BuCURestenii invidiosi inventeaza probleme la Universitatea ca sa otraveasca atmosfera pozitiva din sanul echipei! Nu o sa le iese! Acum ceva timp dadeau ca sigura fractura in relatiile conducerii cu Brandan! S-a dovedit o inventie PUTUROASA, marca buCUResti! Acum le-a fatat creierasul beteag, alta cocomarla... FORZA STIINTA!

echilibrat
echilibrat  •  11 Ianuarie 2015, 20:01

Brandane, pe lumea asta exista negociere. Tu ceri ceva, clubul iti ofera altceva - probabil mai putin - si va intilniti undeva la mijloc. Asta e viata - negociere si compromis, nu ? Pina la urma climatul economic al fotbalului romanesc s-a schimbat dramatic de vreo 4-5 ani - nu se mai pot da salariile de atunci. Imi placi ca jucator, sper sa iti prelungesti contractul. Hai Stiinta !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Ianuarie 2015, 18:35

Mateiu trebuie sa creasca si el ...

Comentează